KRALJEVSKE ŠOGORICE

Odbjegli par zbližava se sa obitelji? Meghan Markle i Kate Middleton razmišljaju o poslovnoj suradnji

Princ Harry i Meghan Markle odavno su se udaljili od kraljevske obitelji, no čini se da su se odnosi počeli popravljati. Poznate šogorice navodno razgovaraju o suradnji s Netflixom.

Odnosi među pojedinim članovima kraljevske obitelji odavno su narušeni, no čini se da stvari idu na bolje. Prema izjavama izvora s dvora, Kate Middleton i Meghan Markle bliže su nego ikada, a navodno razmišljaju o suradnji s Netflixom.

"Meghan i Kate zapravo se jako dobro slažu i često su u kontaktu. Meghan je s Kate razgovarala o suradnji na projektu za Netflix - dokumentarnom filmu koji će istaknuti Katein dobrotvorni rad i ogroman utjecaj koji je ostvarila svojom filantropijom", rekao je izvor za strane medije.

image
Od kada su napustili kraljevski dvor, Meghan Markle i princ Harry posvetili su se volontiranju i humanitarnom radu.
SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Okruglih 40: Meghan Markle za rođendan se počastila skupocjenim nakitom i pokazala da je zli jezici ne diraju

Vojvotkinja od Cambriedga navodno je polaskana Meghaninom ponudom, gledajući na nju kao na korak prema izgradnji snažnijeg odnosa sa šogoricom.

Otkad su odlučili napustiti kraljevski dvor, Meghan Markle i princ Harry posvetili su se volontiranju i humanitarnom radu, a osnovali su i vlastitu firmu te su potpisali višegodišnji ugovor s najpopularnijim streaming servisom - Netflixom, vrijednim čak 150 milijuna dolara. U sklopu suradnje producirat će ekskluzivan sadržaj, uključujući dokumentarce, filmove i emisije za djecu i odrasle.

image
Odnosi među članovima kraljevske obitelji odavno su narušeni.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Vijest o kćerkici Meghan Markle i princa Harryja obišla cijeli svijet, a onda je kraljevska obitelj povukla novi potez

"Cilj ovog projekta je stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novi roditelji, važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa", izjavili su za New York Times Meghan i Harry, koji su u poslovne planove sada navodno odlučili uključiti obitelj.

Linker
16. travanj 2024 11:14