INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
Gotovo nitko ih nije prepoznao

Opet pokazali veliko srce: Oboružani maskama i rukavicama dostavljali tople obroke po LA-u

Poznati supružnici dva su dana volontirali u ime jedne humanitarne udruge i raznosili hranu najugroženijim pojedincima. Kako su bili jednostavno odjeveni, s maskama i šiltericama, gotovo nitko ih nije prepoznao, osim jednog štićenika.

Iako su 31. ožujka razriješeni svih kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle nastavljaju s humanitarnim aktivnostima. Već neko vrijeme žive u Los Angelesu u SAD-u, gdje je situacija s koronavirusom alarmantna, no to ih nije spriječilo da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Odjeveni vrlo jednostavno, sa šiltericama, zaštitnih maskama i rukavicama, raznosili su hranu u ime neprofitne organizacije Project Angel Food , a snimile su ih nadzorne kamere na stambenim zgradama Sierra Bonita Community Apartments u zapadnom Hollywoodu.

Harry i Meghan na teren su stigli sa svojim terencem u kojem su bili i tjelohranitelji, no oni nisu izlazili iz vozila već su ih pustili da u miru obave što imaju.

Nitko od ljudi kojima su dostavili hranu nije znao da će ih posjetiti vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, a kad su im konačno pozvonili na vrata, mnogi ih nisu prepoznali.

Ipak, jedan od štićenika udruge, Dan Tyrell, tek je kasnije povezao "dva i dva" i shvatio da su mu na vratima bili ONI Meghan i Harry. "Dobio sam poziv od Meghan iz udruge da me čeka ispred kuće s hranom, na što sam odgovorio da ću se spustiti za trenutak. Kad sam prilazio dvorišnim vratima, primijetio sam čovjeka s narančastom kosom koji mi je djelovao poznato. Kad sam vidio Meghan, znao sam. Nisam ih htio reći da sam ih "skužio" kako ih ne bi doveo u neugodnu situaciju", rekao je Tyrell.

Prince Harry, Duke of Sussex, and Meghan Markle, Duchess of Sussex, attend the annual Endeavour Fund Awards at Mansion House, London, UK, on the 5th March 2020.
05 Mar 2020, Image: 503575586, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
Harry se s Meghan htio maknuti od kraljevskog kaosa i konstantnog pritiska sa svih strana, a najviše okrutnih britanskih medija.

Par je dva dana volontirao i donosio tople obroke najugroženijima od posljedica koronavirusa te onima koji su u terminalnoj fazi najtežih bolesti i zbog toga su u rizičnoj skupini pa ne smiju izlaziti.

Inače, prije nekoliko dana predstavili su ime svoje nove humanitarne organizacije Archewell, koja je ime dobila po grčkoj riječi "arche" koja znači "izvor akcije" te je ujedno bila inspiracija za ime njihovog sina Archieja.

Čitajte i:

Bilo mu je dosta svega: Princ Harry u jednom je razgovoru dao jasan znak da planira pobjeći od obitelji

Meghan i Harry više nisu aktivni članovi kraljevske obitelji: Ovime gube mnoge privilegije

Otkrili ime svoje humanitarne organizacije, iza kojeg stoji priča s posebnim značenjem

FOTO | Pogledajte dom Meghan Markle i princa Harryja u Malibuu: Bome nisu smanjili kriterije

'Neka sami plate!': Hladni tuš Meghan i princu Harryju nakon selidbe u SAD

Linker
24. travanj 2024 08:00