opreza radi

Otkazuju sve događaje! Kate Middleton odgodila sve obaveze, oglasila se i palača

Članica kraljevske obitelji primila je obje doze cjepiva, no radi predostrožnosti završila je u samoizolaciji. Njezin suprug William dužnosti će neko vrijeme morati obnašati sam.

Kesingtonska palača potvrdila je kako vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton mora u samoizolaciju nakon što je bila u kontaktu s osobom koja je zaražena koronavirusom.

“Njezino kraljevsko visočanstvo nema nikakvih simptoma, ali slijedi sve vladine smjernice i kod kuće je u samoizolaciji”, izvijestio je njezin glasnogovornik. Sva daljna gostovanja se otkazuju, a prvo na redu trebalo je biti već biti danas. Kate i njezin suprug William trebali su prisustvovati svečanosti gdje se odaje počast osoblju Nacionalne zdravstvene službe u katedrali Svetog Pavla u Londonu.Također, neće biti niti dijelom čajanke u Buckinghamskoj palači.

image
Kate Middleton posljednje je gledala meč na teniskom turniru Wimbledon.
AELTC/SHUTTERSTOCK

Kao velika ljubiteljica tenisa, posljednje je javno prisustvovala u petak na meču teniskog turnira Wimbledonu gdje je plijenila pažnju u midi suknji točkastog uzorka s potpisom Alessandre Rich i bijelim Jimmy Choo salonkama.

S tribina je gledala meč Jamieja Murrayja i Brune Soaresa protiv Nicholasa Monroea i Vaseka Pospisila. Posjetila je i njihov muzej te kuhinju na Wimbledon Groundsu. Nije poznato je li upravo tamo bila u kontaktu s zaraženima, no mnogi pretpostavljaju kako jest.

image
Unatoč tome što se cijepila, Kate mora u samoizolaciju.
SHUTTERSTOCK

Kate je krajem svibnja ove godine primila prvu dozu cjepiva, a navodno se u međuvremenu cijepila i s drugom dozom. Njezin suprug i princ William također je cijepljen, a prošle godine u travnju prebolio je koronavirus. To se saznalo kasnije, budući da je kraljevska obitelj vijest krila do studenog prošle godine. Williama su prema uputama epidemiologa odmah izolirali i to u Anmer Hall u Norfolku, gdje obitelj ima ljetnikovac te su se o njemu brinuli kraljevski liječnici. Imao je poprilično jake simptome, otežano je disao, no opravio se nakon nekoliko tjedana.

Čitajte i: Kate Middleton opet dijeli modne lekcije: Ovaj bezvremenski uzorak jedan je od najljepših modnih ljetnih prizora

Prošli tjedan braća William i Harry otkrili su kip njihove pokojne majke Diane povodom njezina 60. rođendana. Navodno su barem nakratko zakopali ratne sjekire, a polako se poboljšava odnos i najpoznatijih šogorica. Prema izvoru portala Us Weekly, rođenje malene Lilibet Diane potaknulo je Kate da pokuša stupiti u odnos s Meghan. Prilikom susreta s Jill Biden, prvom damom SAD-a, Kate je navodno rekla kako malenu još uvijek nisu upoznali. "Nadam se da uskoro hoćemo", dodala je.

Linker
17. travanj 2024 12:31