BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Promijenili život iz korijena

Otkriven trenutak i dan koji je promijenio sve! Meghan Markle na ovom putovanju je prekipjelo

Sudbonosno je navodno bilo putovanje princa Harryja i Meghan Markle u Južnu Afriku, tada su odlučili napustiti kraljevsku obitelj. Odluku su objavili niti tri mjeseca kasnije.

Urednica Christine Ross, inače bliska suradnica Meghan Markle, otkrila je u kojem trenutku su princ Harry i njegova supruga odlučili napustiti kraljevske titule, obaveze i beneficije koje s njima dolaze. Prema njezinim riječima, Meghan i Harry odlučili su tako tijekom putovanja po Južnoj Africi, gdje su boravili u rujnu 2019. godine.

Željeli su krenuti u život koji će se sastojati od 'običnih', prizemljenih ljudi.

"Plesali su s lokalnom djecom, odjeveni skromno, bez glamura. Bilo je to u potpunoj suprotnosti s onim što smo imali prilike gledati prije nego što je Meghan postala majka. Nismo tada znali ono što znamo danas, no mislim da je u tom trenutku postalo jasno da žele napustiti glamur i glamuroznu kraljevsku ulogu. Željeli su krenuti u život koji će se sastojati od 'običnih', prizemljenih ljudi", ispričala je urednica bloga Meghan Markle.

On March 31, Prince Harry and Meghan Markle, the Duke and Duchess of Sussex will be quitting as senior royals and along with that, stop using their HRH styles and no longer be able to have Sussex Royal as their brand. Together with their baby son Archie they are partly going to live in either Canada or the United States, where they want to become financially independent.
30 Mar 2020
 Together with their baby son Archie they are partly going to live in either Canada or the United States, where they want to become financially independent., Image: 510799311, License: Rights-managed, Restrictions: NO Netherlands, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Meghan i Harry navodno su odlučili u rujnu 2019. godine napustiti kraljevsku obitelj. O odluci su promišljali par mjeseci, a onda je objavili svijetu i slavnoj rodbini

U tome su i uspjeli, a ovih dana Meghan i Harry u Los Angelesu nose hranu potrebitima, sve u sklopu neprofitnog projekta "Angel Food". Oboje su tom prilikom nosili ležernu odjeću i maske kojima su se štitili od zaraze.

Čitajte i:

Opet pokazali veliko srce: Oboružani maskama i rukavicama dostavljali tople obroke po LA-u

Princu Harryju uloga oca u izolaciji je prilično izazovna: 'Imam klinca od 11 mjeseci i to je dovoljno'

Bilo mu je dosta svega: Princ Harry u jednom je razgovoru dao jasan znak da planira pobjeći od obitelji

Nije samo Kate princeza: Kojoj je baka bila Grace, a koja je prije kraljevskih dvora bila novinarka?

Pratili su ih skandali, osude i prijezir, ali ni kraljici, a ni javnosti nisu dali da im stanu na put

Otkrili ime svoje humanitarne organizacije, iza kojeg stoji priča s posebnim značenjem

Kraljica ormara: Mala crna haljina Meghan Markle je na sniženju

Dijeli ih samo 16 kilometara: Meghan i njezina majka Doria se uopće nisu vidjeli otkako je stigla kući

Linker
18. travanj 2024 11:25