MARK LARGE/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Kraljevske prepirke

Početak pomirdbe? William i Harry su nakon sprovoda čak dva sata razgovarali s ocem Charlesom

Iako se na pogrebnoj ceremoniji nisu niti pogledali, zavađena kraljevska braća na izlasku iz crkve razmijenila su nekoliko rečenica, a kraljevski izvori otkrili su da su detaljno razgovarali tek kada su se kamere ugasile.

Iako se na pogrebnoj ceremoniji nisu niti pogledali, zavađena kraljevska braća na izlasku iz crkve razmijenila su nekoliko rečenica, a kraljevski izvori otkrili su da su detaljno razgovarali tek kada su se kamere ugasile.

U prošlu subotu sve su oči bile uprte u kraljevsku braću, princa Williama i Harryja, koji su razdvojeni njihovim bratićem Peterom Phillipsom koračali uz lijes svoga djeda princa Philipa. Iako se na sprovodu nisu ni pogledali jer je tako naložila kraljica Elizabeta, zavađena braća su nakon sprovoda, navode izvori bliski kraljevskoj obitelji, razgovarali s princom Charlesom.

Čitajte i: Voljenom djedu! Značenje cvjetnog vijenca kojim su se Meghan i Harry oprostili od princa Philipa

Otac i sinovi razgovarali su čak dva sata u dvorcu Windsor, što je dobar znak da obitelj želi pomiriti nesuglasice. "Prerano je išta govoriti, ali ovo je korak koji je zasigurno priželjkivao i princ Philip", rekao je izvor za magazin The Sun.

image
Na posljednji počinak princ Philip ispraćen je prema vlastitim željama.
LEON NEAL/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako nije poznato što je rečeno iza zatvorenih vrata dvorca, izvor dodaje da je krivo uopće i pomisliti da nedavni intervju s Oprah, u kojem su Harry i Meghan Markle svašta rekli o kraljevskoj obitelji, nije došao na tapetu.

Osim toga, Harry i William su nakon izlaska iz kapele sv. Georgea, u kojoj se održala misa za Philipa, koračali jedno uz drugo i čak progovorili nekoliko rečenica. U početku su imali maske, no kad su ih skinuli, čitači s usana su brže-bolje pokušavali dokučiti što su braća rekla.

Čitajte i: Jedinog muškarca kojeg je istinski voljela Kraljica je ispratila mirno, sama - daleko čak i od svoje razjedinjene obitelj

Dok je William skidao masku, rekao je Harryju: "Bilo je sjajno, zar ne?", na što mu je Harry odgovorio s "Bilo je kako je želio", misleći na posljednje želje svoga djeda.

image
Vojvotkinja Catherine, princ Harry i William razmijenili su nekoliko rečenica nakon sprovoda.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Braća su također razgovarala s nadbiskupom Canterburyja prije nego što se William ponovno obratio svom bratu s "Apsolutno predivna misa, pogotovo glazba...". Po svemu sudeći, čini se da je njihov razgovor bio opušten, ali samo oni znaju o čemu su razgovarali iza zatvorenih vrata i hoće li uspjeti oprostiti jedno drugome i konačno zakopati ratnu sjekiru.

Čitajte i: Predivnom bisernom ogrlicom Kate Middleton na ispraćaju princa Philipa odala počast dvjema ženama

Nagađa se da će Harry ostati u Londonu do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan, a nakon toga vraća se svojoj trudnoj supruzi i sinu Archieju u Kaliforniju.

Linker
26. travanj 2024 00:16