Elegantna obitelj

Ponovno na okupu: William i Kate opet zablistali, i to u društvu svoje djece

Nakon završetka karipske turneje, vojvotkinja od Cambridgea i princ prisustvovali su komemoraciji u čast njegova pokojnoga djeda Phillipa.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton i njezin suprug, princ William nedavno su se vratili s karipske turneje, a sada su prisustvovali komemoraciji Williamova djeda, princa Phillipa, koji je preminuo u travnju prošle godine.

Na komemoraciju su stigli u elegantnim izdanjima sa svojom djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte. Osmogodišnji je princ George za ovu priliku odjenuo elegantno odijelo u tamnoplavoj boji, šestogodišnja Charlotte tamnoplavi kaputić, a za sličnu se kombinaciju odlučio i njihov otac, princ William, koji je blistao u plavom odijelu i kravati s bijelim točkama, baš kao i njegov sinčić.

image

Na komemoraciju su stigli u elegantnim izdanjima sa svojom djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte.

LONDON NEWS PICTURES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako se nije držala matching kombinacije poput ostatka obitelji, Kate je, očekivano, ponovno zasjala u jednostavnoj crnoj haljini na točkice s potpisom Alessandre Rich i elegantnom crnom šeširu s bijelim detaljima. Jednostavnu, ali efektnu kombinaciju podignula je elegantnim bisernim naušnicama, prstenom i clutch torbicom u bež boji.

Čitajte i: Kate i William na Bahamima zasjali u elegantnim izdanjima: ‘Ona je poput Pepeljuge

Naime, ovo je prvi puta da se par pojavio u javnosti nakon jednotjedne turneje na Karibima, a na komemoraciji su ih pratila njihova djeca.

image

Iako se nije držala matching kombinacije poput ostatka obitelji, Kate je, očekivano, ponovno zasjala.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako je par svojom turnejom oduševio svjetsku javnost dobrim raspoloženjem i zanimljivim modnim izdanjima, tamo su se susreli s brojnim protestima i bijesom zbog kolonijalne povijesti.

Nakon što su se konačno vratili na dvor svojoj djeci te popratili emotivno sjećanje na njegova djeda, princ William je izjavio kako je zahvalan što je Kate, koja je pristupila kraljevskoj obitelji 2011. godine, imala toliko godina da upozna njegova voljenoga djeda.

Linker
23. travanj 2024 12:14