Getty Images
NEUMJESNA ŠALA

Princ George se našao na meti zbog ljubavi prema baletu

Za vrijeme priloga u showu Good Morning America voditeljica Lara Spencer je pokušala nasmijati gledatelje svojom neumjesnom šalom, ali umjesto smijeha dočekale su je kritike, a pridružili su se čak i slavni.

U prilogu u kojem su govorili o novom školskom rasporedu britanskog princa Georgea (6), voditeljica Lara Spencer komentirala je kako dječaci zapravo kroz djetinjstvo ne uživaju u stvarima poput baleta.

- Izgleda baš sretno zbog satova baleta. Princ William kaže da George baš voli balet. Imam vijesti za tebe, prinče: vidjet ćemo koliko će to potrajati - izjavila je u emisiji Good Morning America dok je komentirala raspored u kojem će, osim baleta, biti i relgijski studiji, programiranje, ali i pjesništvo.

Njezin komentar nije najbolje prihvaćen pa nije trebalo dugo da se društvene mreže užare.

- Draga, ovo nije Saturday Night Live. Ti si uvažena novinarka. Očekujemo da ćemo od tebe dobiti vijesti, informacije i ideje pa prema tome ismijavanje plesača, baleta i dječaka jednostavno nije cool. Samo se prisjetimo važnih muškaraca u našem društvu koji su obožavali ples. Steve Jobs, Bob Fosse, Christopher Walken, Dustin Hoffman, Patrick Dempsey, Norman Nixon... Stvarno je dugi popis. Duguješ kraljevskoj obitelji i plesačima ispriku, ali moraš se ispričati i jer nemamo dovoljno novca ni prilika u umjetnosti za mlade ljude. Dobili bi više Stevea Jobsa da imamo više baleta, a manje maltretiranja - poručila joj je plesačica Debbie Allen.

Naposljetku se Spencer ispričala pa čak i otkrila kako je i sama voljela ples u djetinjstvu. Princ George već je ranije krenuo na satove baleta i još uvijek uči osnove, ali je princ William već lani spomenuo kako njegov sin obožava balet, baš kao što je i princeza Diana voljela plesati.

- Ako nešto volite, posvetite se tome i, što je najvažnije, nemojte dopustiti nikome da vam kaže drugačije. Samo nastavite - izjavio je William prošle godine, kao da je znao da bi se mogao susresti s takvim komentarima.

Linker
17. travanj 2024 23:32