prvi put govorila o zdravlju

Princeza Charlene progovorila: ‘Moje zdravstveno stanje je krhko, put je bio težak i bolan‘

Nakon dugotrajnog lječenja, princeza se sve češće pojavljuje u javnosti, a na Tjedan mode u svojoj kneževini stigla je sa kćerkicom Gabrielle koja joj uz sina, jedina može izmamiti iskreni osmijeh na lice

Monegaška princeza Charlene (44), najtužnija princeza na svijetu, kako joj 'tepaju' mediji, nakon dugo vremena pojavila se u javnosti s osmijehom na licu. U Monaku je naime, upravo završen tradicionalan Tjedan mode čija je bila pokroviteljica, a pojavila se na završnoj večeri dodjele modnih nagrada koju je ove godine dobio dizajner Abdul Al-Romaizan i njegov brend Ramzen. Princeza je na dodjelu došla sa sedmogodišnjom kćerkicom Gabrielle koja se ni sekundu nije željela odvojiti od mame.

image

Princeza s kćerkicom i vlasnikom dizajnerske kuće Ramzen

ACTION PRESS/ SHUTTERSTOCK ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Naime, princeze skoro godinu dana nije bilo na dvoru u Monaku zbog raznih misterioznih bolesti koje su je prvo na šest mjeseci zaustavile u njezinoj rodnoj Južnoafričkoj Republici, nakon čega je stigla u Monako i odmah otišla na liječenje u neimenovanu kliniku u Švicarsku gdje je bila četiri mjeseca.

Iako je javnost nagađala da nesretna princeza, bivša reprezentativka u plivanju, ne uživa u svojoj ulozi prve dame Monaka te je praktički od početka braka u depresiji, nedavno je kneževska palača javno saopćila da princeza ima - epilepsiju. Mnogi sumnjaju u tu verziju njezinih zdravstvenih problema, a i ona sama potpiruje takve sumnje.

Prvo je prije odlaska u svoju domovinu sredinom prošle godine obrijala pola glave, prilično neprimjereno za jednu princezu, potom su iz Južnoafričke Republike stizale njezine fotografije nasmijane u društvu raznih životinja, a kada je sa svojim suprugom jedva uspije navući osmijeh.

image

Princeza Charlene sa suprugom prinocm Albertom II .kćerkom Gabriellom i sinomJacquesom, na Velikoj nagradi Monaka

ACTION PRESS/ SHUTTERSTOCK ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

A to se moglo vidjeti i krajem travnja kada se cijela obitelj pojavila na Velikoj nagradi Monaka, utrci Formule 1. Kako bilo, princeza je još uvijek na dvoru, vratila se svojim dužnostima, uživa uz svoje blizance, a što je razlog njezinih problema, to zna samo ona.

A monegaškim medijima na Tjednu mode otkrila da se još uvijek emotivno i fizički ne osjeća najbolje pa teško da se radi samo o epilepsiji.

''Kada sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju usmjerila sam na djecu, supruga i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje zdravstveno stanje je još uvijek krhko i ne želim ići prebrzo. Put je bio dug, težak i bolan, ali danas se osjećam mirnije",

Linker
19. travanj 2024 13:55