Prava idila

Princeza Eugenie uživa u svakom danu majčinstva: Novim fotografijama pokazala kako slavi proljeće

Princeza i njen suprug Jack Brooksbank ugodno su se smjestili u Frogmore Cottage u blizini dvorca Windsor koji su im posudili princ Harry i Meghan Markle.

Novopečena mama, princeza Eugenie, uspjela je uhvatiti proljeće u punom cvatu i suncu, kako bi čestitala Uskrs i pozdravila novo godišnje doba sa svojim sinčićem Augustom. Unuka kraljice Elizabete II. podijelila je novu obiteljsku fotografiju - pod rascvjetanim stablom uz nju pozira i njen suprug Jack Brooksbank, dok beba rođena 9. veljače odmara u nosiljci koju na prsima ima tata.

"Svima želim sretan Uskrs i rascvjetano proljeće", napisala je Eugenie uz snimak. Mlada obitelj uživa u intimnim danima punim topline i nježnosti koje pružaju svom prvom sinu. Kraljevska unuka ne živi daleko od bake i djeda, jer se sa suprugom uselila u Frogmore Cottage, kuću koja je inače bila dom njenog bratića princa Harryja i Meghan Markle.

Blizu bake i djeda

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posudili su Eugenie i Jacku svoju kuću koja se nalazi u blizini dvorca Windsor - u kojem kraljica Elizabeta i princ Phillip borave većinu vremena otkako je počela pandemija koronavirusa.

Čitajte i: Stigla kraljevska prinova! Kraljica Elizabeta II. sretna je što je na svijet stiglo njezino deveto praunuče

Čitajte i: Obiteljska idila u kraljevskoj obitelji: Princeza Eugenie pokazala je novu predivnu fotografiju sina

Ubrzo nakon rođenja svog prvog sina Augusta, Eugenie ga je predstavila svijetu objavom na društvenim mrežama i fotografijama koje su snimljene u njihovom vrtu. "Želimo vam predstaviti Augusta Philipa Hawkea Brooksbanka. Hvala svima na brojnim predivnim porukama. Naša srca su puna ljubavi za ovog malog čovjeka, to se riječima ne može opisati. Sretni smo što možemo podijeliti ove fotografije s vama", napisala je kraljičina unuka prilikom prvog pokazivanja svog sina.

U međuvremenu je Eugenie obilježila i Majčin dan, kao i svoj rođendan, svaki puta s nekom od preslatkih fotografija malenog Augusta. "Tako sam uzbuđena što sam Augustova majka i kao što možete vidjeti uživam u svom prvom Majčinom danu. Također slavim i svoju predivnu mamu s ovom zajedničkom fotografijom iz ožujka 1990. Toliko si me toga naučila", kazala je princeza Eugenie i dodala čestitku za Majčin dan svima.

Linker
25. travanj 2024 00:19