prva ‘žrtva‘ harryjevog povratka

Princeza Eugenie zbog povratka princa Harryja morala napustiti njegovu kuću u Windsoru

Princeza i njezina obitelj živjeti će između Velike Britanije i Portugala gdje njen muž radi za kompaniju Georga Clooneya.

Velik povratak princa Harryja i njegove obitelji u Veliku Britaniju povodom kraljičinog platinastog jubileja, dobio je i svoju prvu 'žrtvu'. Princeza Eugenia s obitelji morala se na brzinu iseliti iz Harryjeve kuće u kojoj je živjela od kada je on utekao u Ameriku.

Kuća Frogmore nalazi se na imanju Windsor, udaljenom nekoliko stotina metara od kraljičinog dvorca i to je mjesto koje se još uvijek smatra Harryjevim domom. A o tome tko u kući može živjeti, odlučuje sama kraljica Elizabeta II.

image

Princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom i sinčićem Augustom

WPA POOL/ SHUTTERSTOCK

Princeza Eugenie, koja je inače od malena u odličnim odnosima sa svojim bratićem Harryjem, sa suprugom Jackom i sinčićem Augustom otputovala je u Portugal gdje od nedavno posjeduje kuću.

Kuća se nalazi u sklopu luksuznog Golf kluba Costa Terra nedaleko Lisabona, a njihova nova adresa nije slučajna. Naime, princezin suprug Jack Brooksbank postao je menadžer za Europu Casamigos Tequile koju proizvodi George Clooney pa će tako obitelji više vremena provoditi u Portugalu.

Primijećeno je da su još protekli mjesec kamioni vozili njihove stvari s imanja Windsor i kuće Frogmore, a službene je saopćeno da će obitelj princeze živjeti između Velike Britanije i Portugala. Samo još nije poznato gdje će biti njihov britanski dom s obzirom na to da u Frogmoreu više sigurno neće živjeti.

Princeza Eugenie inače radi u londonskoj galeriji Hauser&Wirth pa će se brzo morati pobirnuti za neku luksuznu londonsku ardresu.

Linker
15. travanj 2024 20:56