Novi obiteljski portret

Sreća se vratila na dvor: Princeza Charlene konačno objavila neodoljivu sliku s obitelji

Uskrs je u palači monegaške obitelji cijela obitelj proslavila je na okupu, otkrila je to upravo supruga vladara Alberta, princeza koju već godinama nazivaju najtužnijom, nakon dugo vremena izgleda odmorno i sretno.

Otkako se vratila u Monaco, princezu Charlene sugrađani rijetko viđaju, stoga su se pojavila nagađanja da je opet otputovala i prepustila brigu o blizancima šogoricama dok joj je suprug u samoizolaciji zbog koronavirusa. Međutim, bile su to neutemeljene tvrdnje: bila je u palači s princezom Gabrielle i princem Jacquesom gdje su se, poput mnogih obitelji, pripremali za proslavu blagdana. Blizancima je pao kamen sa srca, princ Albert izgleda samopouzdano jer je borba s koronom prošla bez posljedica, a princezin izgled ostavlja bez daha. Nakon prošlogodišnjih fotografija na kojima je zbog iscrpljenog izgleda izazivala zabrinutost, sada je sve u redu

Princeza je, kao i svaka mama, nakon dugog izbivanja jednostavno htjela djeci nadoknaditi duge mjesece koje nisu mogli provesti zajedno: pripreme za Uskrs najbolji su način da se klinci zabave i zaborave na brige koje su, srećom, iza njih. Da je sve u redu, dokazuje novi službeni portret monegaške kraljevske obitelji, piše People. Snimljeni su u vrtu palače, vidljivo je da je djeci pao kamen sa srca, princ Albert izgleda samopouzdano (borba s koronom prošla je, na sreću, bez komplikacija) a princezin izgled ostavlja bez daha.

Čitajte i: Konačno se vratila kući: Najnesretnija princeza na svijetu napokon je sretna?!

Prevladali sve nedaće?

Stvar je u tome da je na fotografijama snimljenim prošle jeseni, kad se vratila kući iz Južne Afrike, izgledala ispijeno i iscrpljeno. Ni na obiteljskim fotografijama snimljenim u kolovozu prošle godine nije izgledala bolje. S druge strane, novi obiteljski portret s uskrsnim zecom i košarom za blagdanski piknik otkriva da se sreća napokon vratila u palaču. Princeza je opuštena i prekrasna, djeca uživaju, a njezine jednostavne riječi: "Sretan Uskrs" i malo srce koje je dodala u opisu fotografije, otkrivaju da je u obitelji koja je prošla kroz tolika iskušenja, sada sve u redu.

Linker
20. travanj 2024 00:37