DOLASKOM NASLJEDNICE

Stišavaju li se tenzije unutar kraljevske obitelji? Vojvotkinja Kate javnost iznenadila ovom izjavom!

Odnosi kraljevske obitelji već su dugo nejasni, a ovoga puta javnost je izjavom iznenadila britanska vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton. ​

Britanska vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton je, naime, izjavila da jedva čeka upoznati svoju malu nećakinju Lilibet, novorođenu kćerku princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

Čitajte i: Luksuz za Lilibet Dianu! Meghan Markle kćerkicu rodila u bolnici u kojoj porod košta najmanje 87 tisuća kuna

"Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam, što će, nadam se, biti uskoro", rekla je Kate novinarima posjetivši školu u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7.


Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor, koja je ime dobila po baki princa Harryja, kraljici Elizabeti II., i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rodila se prije tjedan dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji, a ujedno godinu i pol nakon što su njezini roditelji objavili kako namjeravaju odstupiti od kraljevskih dužnosti.


Tada je nastala velika kriza između odnosa u kraljevskoj obitelji, a u javnost još uvijek ponekad cure privatne, ali i kontroverzne obiteljske informacije.

Čitajte i: Meghan Markle rodila djevojčicu! Princ Harry sa suprugom objavio ime malene - i baš je simbolično


Na tragu toga, u ožujku su se odnosi članova kraljevske obitelji dodatno pogoršali kada je jedan od njih optužen za rasistički komentar na račun sina princa Harryja, malenog Archieja.


Da odnosi unutar velike obitelji nisu bili bajni, otkrila je Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey kada je izjavila da su članovi kraljevske obitelji potpuno ignorirali njezine molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su se tijekom života u Velikoj Britaniji često javljale.

Linker
25. travanj 2024 16:40