Getty Images
Jedno je bitno

Sve više podsjeća na njega: Zašto Kate Middleton uspoređuju s kraljičinim suprugom princom Philipom?

Vojvotkinja od Cambridgea jedno je od omiljenih lica britanske monarhije, buduća kraljica velika je podrška svom suprugu, princu Williamu, a svaki njezin korak i riječ gledaju se pod povećalom, zbog toga njezino ponašanje sada uspoređuju s vladanjem kraljičinog bračnog partnera i Williamovog djeda.

Velik dio snage Kate Middleton kao buduće kraljice leži u njenom partnerstvu sa suprugom princom Williamom. "U jednom pogledu njihov brak je moderan kraljevski, u smislu da su se vjenčali iz ljubavi. Ali u drugom pogledu njihova zajednica je staromodna. Ona se uglavnom pojavljuje kao figura podrške svom suprugu", analizirala je Sarah Gristwood autorica knjige "Elizabeth: The Queen and the Crown", za magazin People.

Ta njezina potpora izuzetno je važna budućem vladaru. Iako je ona zvijezda sama po sebi, Kate zna gdje joj je mjesto unutar kraljevske obitelji.

William o gubitku majke: 'Ta trauma te zaskoči kada dobiješ svoje dijete, a nitko ti ne može pomoći'

"Nikad ga ne pokušava nadmašiti, ni u jednom smislu. Mislim da je Kate malo poput princa Philipa i njegove podrške koju pruža kraljici Elizabeti. Neće zasjeniti Williama, ali i dalje ima mnogo toga reći u svoje ime i za sebe", kazala je kraljevska biografkinja Penny Junor.

LONDON, ENGLAND - JUNE 17:  Prince Philip, Duke of Edinburgh, Catherine, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte of Cambridge, Prince George of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge look out from the balcony of Buckingham Palace during the Trooping the Colour parade on June 17, 2017 in London, England.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Princ Philip i vojvode od Cambridgea često su zajedno na protokolima i kraljevskim dužnostima.

Sjajan tim i velika podrška

I doista, Kate je svoje pronašla i izgradila samopouzdanje sa svojim radom unutar kraljevske obitelji. "Catherine je tip žene koja će učiniti sve što je potrebno. Ako treba istupiti u vrijeme krize, ona će to učiniti, i uvijek je to činila. Ona i William su sjajan tim", kazao je izvor blizak obitelji.

Ranije ove godine, a i za vrijeme pandemije, Kate je istupala u samostalnim putovanjima i projektima, a njezin suprug je pak u svojim medijskim istupima naglasio koliko se pouzda u Kateinu podršku.

Princ je u svibnju javno kazao da on i njegova supruga kroz sve izazove koračaju zajedno. "Ja i Catherine, pogotovo, podupiremo se i prolazimo kroz te trenutke zajedno, također se zajedno mijenjamo i učimo", kazao je William u dokumentarcu o nogometašima i mentalnom zdravlju.

Pročitajte i:

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Kate Middleton haljine zamijenila prslucima i trapericama: Pronašli smo njezine najbolje ležerne stajlinge

Najtužniji rođendan: 'Proživjela' je dva života, no svijet će je pamtiti po skandalima njene djece

Najteža godina za kraljicu Elizabetu II.: Pamtit će je po Brexitu, rivalstvu svojih unuka i seksualnom skandalu koji je ozbiljno ugrozio monarhiju

Linker
18. travanj 2024 12:23