Štite se maksimalno

Svi su mislili da su Meghan i Harry pokazali svoj luksuzni dom, no sve su uspjeli prevariti

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa čuvaju svoju privatnost čak i onda kada javno istupaju u svrhu tema koje su im važne.

Meghan Markle i princ Harry nedavno su privukli pozornost videom koji su snimili povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja. Odlučili su to napraviti u podcastu "Teenager Therapy" - kojeg vodi petero tinejdžera, a usmjeren je na promicanje mentalnog zdravlja. Važna je to tema koja je posebno bliska princu Harryju, a ni Meghan ne zaostaje, ističući važnost mentalne stabilnosti i uravnoteženosti u životu svake osobe.

Iako su mnogi tada doživjeli mjesto snimanja podcasta kao njihov obiteljski dom, sada je otkriveno da su Harry i Meghan ipak sačuvali svoju privatnost te za potrebe snimanja podcasta iznajmili luksuznu vilu koja stoji 400 dolara na sat. Vila je već više puta bila mjesto snimanja modnih editorijala i brojnih naslovnica, a poznato je da je to lokacija koju obožava koristiti ekipa iza modnog brenda Ralph Lauren.

image
Meghan i Harry čuvaju privatnost pa su za potrebe podcasta iznajmili vilu umjesto da ugoste tinejdžere u svom domu.
BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon podcasta i fotografiranja s tinejdžerica, svijet je bio oduševljen, misleći da su Harry i Meghan dali uvid u svoj 14 milijuna dolara vrijedan dom.

No, to se nije dogodilo. Par je odlučio svoju intimu zadržati samo za sebe, a tinejdžere ugostiti u iznajmljenoj vili udaljenoj par minuta vožnje od njihovog stvarnog doma u Montecitu. Vijest je kasnije potvrdila i ekipa koja stoji iza podcasta. To, očekivano, nije baš naišlo na odobravanje javnosti, jer je ocijenjeno kao rasipanje novca.

image
Poznati par bira kojim će društvenokorisnim svrhama dati podršku pa su tako posljednjih tjedana dali podršku mladima koji pričaju o mentalnim problemima i apelirali na Amerikance da izađu na izbore.
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Snimali udaljeni par minuta od svog doma

Podsjetimo, Meghan je u podcastu, koji se može pogledati na Spotifyu i YouTubeu, kazala da je jako zahvalna što u svom domu u Santa Barbari imaju "plavo nebo, svjež zrak i zelenilo". Također je otkrila kako njihov sin Archie jako voli ptice. Princ Hary je također govorio o njihovom novom domu.

"Osjećamo neizmjernu zahvalnost i sreću na tome što imamo otvoreni prostor, gdje je naš sin mogao prohodati svoje prve korake", dodao je Harry.

Mentalno zdravlje dobro je, savjetovali su, održavati pisanjem dnevnika i meditacijom. Kada su oni u pitanju, Meghan piše, a Harry meditira te tako postižu mir i širu perspektivu života.

Čitajte i:

Objavili prvi portret nakon selidbe: Princ Harry i Meghan ponovno pozirali kao na fotografiji sa zaruka

Malo snimanja filmova, malo neprofitnog rada: Meghan i Harry konačno lansirali svoju novu web stranicu

Još negativnog publiciteta: Princ Harry i Meghan najmanje su ekološki osviješteni, pokazalo istraživanje

Linker
18. travanj 2024 16:40