Godi mu kalifornijsko sunce

Tajni projekt princa Harryja? Dok Meghan doma čuva njihovog sina, on se zabavlja u društvu slavnog komičara

Vojvoda od Sussexa iskoristio je divan, sunčan dan u Los Angelesu kako bi se provozao otvorenim autobusom na kat i popričao s Jamesom Cordenom. A je li riječ samo o intervjuu ili princ sprema nešto posebno, tek ćemo saznati.

Iako mnogi stari mediji pišu o tome da je princ Harry zapravo tužan jer je daleko od ostatka kraljevske obitelji, prema najnovijim fotografijama, princu je ipak dobro u Kaliforniji.

Naime, neki dan je uočen kako se vozi na autobusu na kat u društvu poznatog komičara Jamesa Cordena. On i Harry su bili okruženi cijelom snimateljskom ekipom dok su izlazili iz dvorišta CBS studija, a prema nekim izvorima čak su imali policijsku pratnju.

image
Princ Harry u društvu Jamesa Cordena vozio se na autobusu na kat.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Nije poznato je li Corden ugostio Harryja za svoju emisiju "Carpool Karaoke" ili "The Late Late Show" ili pak princ radi na tajnom projektu.

Čitajte i: Blizak prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se mjesecima šuškalo: ‘Njemu je srce slomljeno, ali...‘

Ne bi nas čudilo da je riječ o ovom drugom jer su se Harry i njegova supruga Meghan Markle nedavno fokusirali na razne projekte, uključujući i snimanje dokumentaraca za Netflix. No, o čemu je god riječ, vidljivo je da se princ jako dobro zabavljao jer je stalno imao osmijeh na licu i bio nevjerojatno opušten. Očito mu godi kalifornijsko sunce!

image
Harry se cijelo vrijeme smijao i očito dobro zabavljao.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Dobili težak rat

Nakon vrlo teškog perioda, Harry i Meghan konačno mogu odahnuti jer su dobili rat protiv britanskih tabloida. Harry je pokrenuo pravni postupak pošto su Mail on Sunday i MailOnline u listopadu objavili da vojvoda od Sussexa više nije u kontaktu s marincima s kojima je imao službeni odnos prije nego što se odrekao kraljevskih dužnosti.

image
Princ Harry i Meghan Markle odstupili su s kraljevskih dužnosti u ožujku 2020.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

U članku čak stoji da je Harry odbacivao oružane snage i ignorirao pisma bivšeg britanskog šefa vojske. Tabloid je pristao platiti odštetu koju će Harry donirati međunarodnom sportskom događanju Invictus Games koji je pokrenuo za vojnike ranjene u borbama. Ipak, još uvijek se ne zna ishod Meghanine tužbe protiv Maila jer je objavio dijelove privatnog pisma koji je poslala svom ocu Thomasu Markleu 2018.

Čitajte i: Princ Harry dobio rat protiv britanskih tabloida: Izgubili su spor i morat će platiti odštetu

Zarađuju sami

Otkako su se preselili u Kaliforniju i odrekli kraljevskih dužnosti, Harry i Meghan usmjerili su snage u svoju humanitarnu organizaciju Archewell i potpisali višegodišnji ugovor s popularnim streaming servisom Netflixom. Kako su tada naveli u izjavi, žele se fokusirati na stvaranje raznolikog sadržaja poput dokumentarnih filmova, dokumentarnih serijala, igranih filmova i sadržaja za djecu.

"Cilj ovog projekta je stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novi roditelji, važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa", izjavili su Meghan i Harry za New York Times. Pa, sretno im bilo!

Linker
15. travanj 2024 22:42