Podalje od javnosti

Trenutak nježnosti između Williama i Kate postao hit na TikToku, a oduševila je i retro haljinom

Kate i William inače su puno suzdržaniji kad je riječ o pokazivanju prisnosti, stoga je snimka njihovog rijetkog iskazivanja nježnosti pregledana više od milijun puta.

Kako se ponašaju Kate Middleton i princ William kad oko njih nisu tisuće ljudi? Sudeći po snimci jednog tiktokera koji ih je zapazio u hotelu na Barbadosu, prilično su bliski. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea držali su se ruku pod ruku, dok su oko njih hodali samo njihovi tjelohranitelji, doduše poveća skupina njih.

"Ovaj par koji je odsjeo na Bahamima imao je 35 zaštitara", napisao je američki tiktoker pod imenom Rex, praveći se da nema pojma tko su muškarac i žena sa snimke.

@mrjimmyrex This couple staying in the Bahamas had 35 security guards! #princewilliam #katemiddleton #royalfamily #royalty #security ♬ original sound - Jimmy Rex

Inače su u javnosti Kate i William puno suzdržaniji kad je riječ o pokazivanju prisnosti te se uvijek trude držati protokola. Stoga ne čudi da je ova snimka rijetkog iskazivanja nježnosti pregledana više od milijun puta.

Rex ih je pitao kako su i poručio Kate da izgleda predivno, na što mu je ona uzvratila: "Želim vam lijep odmor."

image

Kate Middleton u haljini inspiriranoj osamdesetima.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate je za kraj boravka na Bahamima izabrala nježno žutu peplum haljinu inspiriranu 80-im godinama prošlog stoljeća. Kreirala ju je dizajnerica Alessandra Rich, a vojvotkinjin struk dodatno je naglašavao remen. Kate je uz haljinu kombinirala bijele štikle s potpisom Gianvita Rossija i malenu torbicu u istoj boji.

Turneja kraljevskog para po Karibima izazvala je brojne kritike. Brojni istaknuti Jamajčani potpisali su otvoreno pismo u kojem se od kraljevske obitelji traži da se ispriča i plati odštetu zbog prošlosti u kojoj je stanovništvo bilo kolonizirano i podvrgnuto ropstvu.

Linker
11. travanj 2024 03:07