Glamurozna i na cijepljenju

‘Wow, koja linija nakon troje djece‘: Kate Middleton zapanjila ležernim izdanjem u kojem je rijetko vidimo

Kako je većinom vidimo u elegantnim haljinama i kaputima, pravo je iznenađenje kada poznata vojvotkinja odjene nešto sasvim casual poput traperica. One su bile njezin odabir za cijepljenje protiv koronavirusa, a mnogi njezini fanovi oduševili su se Kateinom vitkom linijom i lijepim rukama.

Nakon što se vratila s turneje po Škotskoj, vojvotkinja od Cambridgea primila je prvu dozu cjepiva protiv Covida-19 u centru za cijepljenje Muzeja znanosti u londonskom Kensingtonu. I to ne bi bilo ništa spektakularno da nije na cijepljenje došla u izdanju u kakvom je rijetko vidimo.

Catherine za službene dužnosti obično nosi elegantne haljine, kapute i suknje, no ležernije komade poput traperica bira samo kada boravi u prirodi, volontira ili se druži sa svojom djecom.

Nitko nije očekivao da će baš na cijepljenje doći u uskim trapericama i majci s kratkim rukavima - oba komada naglasila su njezino izrazito vitku liniju, čime je izazvala puno pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Čitajte i: Princ pokazao mišiće: Dok njegov brat u SAD-u priča protiv kraljevskog odgoja, Williamu konačno krenulo u domovini

"Wow, ovo je tvoja figura nakon troje djece!", poručila joj je jedna pratiteljica na Instagramu, dok je druga napisala "I ja sam primila svoje, ali nisam izgledala ovako glamurozno". Treća je pak dodala: "Znači, svi u vašoj obitelji imaju lijepe ruke", referirajući se na istrenirane bicepse princa Williama koji je svoju dozu cjepiva primio prije deset dana.

No, Kate nije samo šarmantna kada obavlja službene kraljevske dužnosti ili prima cjepivo. Naime, Matt Hyde, direktor izviđačke organizacije The Scout Association s kojom Kate već godinama surađuje na volonterskim projektima, otkrio je kakva je Kate kada se ugase kamere.

"Totalno je šarmantna i svima nastoji sve olakšati. Kao što možete zamisliti, bez obzira jeste li vođa izvođača ili tek početnik, većina se pribojava susreta s njom. Ali iza pozornice ona je dosljedna onome što vidite zapravo u javnosti.

Fantastična je u postavljanju pravih pitanja i slušanju ljudi. Prirodno komunicira s ljudima svih dobnih skupina, a iz mladih ljudi izvlači ono najbolje i stvarno se trudi poslušati njihove priče.

Uvijek je uzbudljivo provoditi s njom vrijeme jer možete vidjeti kako blista i to prenosi na druge ljude. Ne boji se zaprljati, uključiti u aktivnosti, a djeca to vole. Oni mlađi uglavnom očekuju da će se pojaviti princeza kao iz Disneyjeve bajka, pa im treba vremena da se priviknu kada ju upoznaju", ispričao je Hyde.

No, njegova izjava pomalo se kosi s dojmom koji je Kate ostavila na svoju šogoricu Meghan Markle, koja je u bombastičnom intervjuu kod Oprah Winfrey ispričala kako ju je Kate rasplakala prije njezinom vjenčanja za princa Harryja.

image
Kate i Meghan u jednom od rijetkih druženja kada su se od srca smijale.
JAVIER GARCIA/BPI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

"Ne govorim to kako bih bilo koga omalovažavala, jer bio je to zaista naporan tjedan. Nekoliko dana prije vjenčanja bila je uznemirena zbog nečega. Da, problem je bio vezan uz cvjetne haljine", rekla je Meghan te dodala da joj je Kate dan kasnije ispričala rukom ispisanom porukom i cvijećem.

"Učinila je ono što bih i sama učinila da znam da sam nekoga povrijedila, zar ne, da jednostavno preuzmem odgovornost za to", izjavila je Meghan.

Linker
17. travanj 2024 00:22