Getty Images
Neobična vremena

Zabava u izolaciji: Princeza Charlotte proslavit će rođendan uz videopoziv s kraljicom

Britanska princeza Charlotte proslavit će svoj peti rođendan uz tortu, igru i videopoziv na Zoomu sa svojom prabakom, kraljicom Elizabetom II.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea organiziraju videopoziv kako bi Charlotte sljedeću subotu mogla provesti uz obitelj i prijatelje i pritom se pridržavati mjere fizičke distance uvedene u borbi protiv pandemije.

William, Kate i njihovo troje djece - šestogodišnji princ George, slavljenica Charlotte i dvogodišnji princ Louis u izolaciji su u Norfolku, u vili Anmer Hall, ali će se potruditi da se Charlotte zabavi na svoj rođendan sljedeći tjedan unatoč neviđenim okolnostima na koje je covid-19 prisilio svijet.

London, UNITED KINGDOM  - The Duke and Duchess of Cambridge and their children join the UK in cheering frontline workers during the coronavirus emergency       ---------         

*BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY 

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 514892445, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Kate, William i njihova djeca plješću svim radnicima koji se bore na prvom frontu protiv koronavirusa.

Vila Anmer Hall, kraljičin svadbeni poklon Williamu i Kate, nalazi se na prostranom imanju Sandringham. Obitelj može uživati u dugim šetnjama i pikniku, a i dalje biti u izolaciji.

"Prabaka će joj se pridružiti na njezin veliki dan", otkrio je izvor za The Sun. Kraljica sa svojim suprugom boravi u dvorcu Windsor. Vojvoda od Edinburgha, 98-godišnji princ Phillip vrlo je vezan uz malenu Charlotte i također bi trebao sudjelovati u videopozivu.

Čitajte i:

Neodoljive fotografije princa Louisa: Uz zarazan osmijeh pokazao i svoju buntovnu stranu

Kate Middleton svojoj djeci u izolaciji brani samo ovu aktivnost, ali za to ima dobar razlog

Čestitku malog Georgea čuvat će zauvijek: Prisjetila se princeze Diane i svoje majke, ali ne i Meghan

Najslađe što ćete danas vidjeti: Djeca princa Williama i Kate u neodoljivom videu

Linker
19. travanj 2024 19:51