Kao da je ukleta!

‘Zašto nitko ne želi živjeti tamo? Što ne valja?‘ Vila Meghan i Harryja ponovno napuštena

Svadbeni poklon, koji je kraljica Elizabeta II dala svom unuku Harryju nakon što se vjenčao s Meghan Markle, kao da nosi neku lošu karmu. Baš kao Meghan i Harry, sada je i princeza Eugenie sa suprugom vrlo brzo napustila luksuzno zdanje.

Frogmore Cottage kao da je ukleta pa svi bježe od tog luksuznog zdanja. Dom koji je u svijetu poznat po tome što su u njemu neko vrijeme živjeli princ Harry i Meghan Markle, sada su napustili i princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank. Naime, Eugenie i Jack napustili su Frogmore Cottage svega šest tjedana nakon što su uselili kako bi u toj luksuznoj nekretnini započeli vlastiti obiteljski život. Britanski dom Meghan Markle i princ Harry ustupili su rođacima, no oni su se vrlo brzo odlučili odseliti.

Luksuzno zdanje ponovno prazno

Proveli su princeza Eugenie i Jack Brooksbank u novom domu šest tjedana, a potom su se odlučili vratiti u Kensingtonsku palaču. Odluku nisu javno objasnili, dosad su pričali da su novim domom oduševljeni. "Kuća je ponovno prazna. Zašto nitko ne želi živjeti tamo? Što ne valja s njom?", zapitao se izvor blizak paru.

image
Dom je Harry dao na korištenje svojoj rođakinji, no princeza Eugenie ga je sa suprugom Jackom ubrzo napustila.
MATRIXPICTURES.CO.UK/MATRIX/PROFIMEDIA

Svadbeni dar kraljice Elizabete nikom ne donosi sreću

Podsjetimo, Frogmore Cottage svadbeni je poklon kraljice Elizabete II., koja je njome darovala Meghan i Harryja nakon što su se u svibnju 2018. vjenčali. U preuređenje doma britanski kraljevski par potom je uložio 2,4 milijuna funti, izazvavši time velike polemike i kontroverze među Britancima, a sve zato što je u taj projekt utrošen javni novac.

image
Meghan i Harry napustili su Frogmore Cottage i sreću pronašli u SAD-u.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

I nakon što su prestali biti aktivnim dijelom britanske kraljevske obitelji, Meghan i Harry odlučili su dom zadržati u vlasništvu, a princezi Eugenie i njezinom partneru ustupili su ga kako bi u njemu dočekali i odgajali svoje prvo dijete. Nije poznato jesu li Jack i Eugenie odluku o odlasku donijeli privremeno, tijekom blagdanskih praznika, i hoće li se možda ubrzo vratiti u Frogmore Cottage.

Linker
13. travanj 2024 21:14