Meghan, Harry i Archie
 Getty Images
Uživaju kao roditelji

Znatiželjni Harry: Svi misle da je princ natuknuo planove o drugoj bebi

Njihov prvi sinčić rodio se prije šest mjeseci, a kraljevski par već razmišlja o novom članu obitelji jer u ulozi roditelja zaista uživaju.

Princ Harry i Meghan Markle postali su roditelji u svibnju ove godine, kada se rodio njihov prvi sin Archie. Maleni već ima šest mjeseci, a kako su podijelili sa svima, rastu mu zubi i počeo je puzati.

Vojvode od Sussexa se dobro snalaze u ulozi roditelja, a svoju obitelj planiraju proširiti, i prije nego što se očekivalo. Princ Harry prilikom posjeta obiteljskom centru u Windsoru dao je natuknuti da aktivno razmišljaju o bebi broj dva, nakon što je razgovarao s majkom koja ima svoje dvoje djece.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 15: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex view a gift for their son Archie as they attend the WellChild awards at Royal Lancaster Hotel on October 15, 2019 in London, England. (Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Majka s kojom je razgovarao kazala je kako se Harry interesirao za život s dvoje djece i ispitivao ju o svim detaljima koje mu može podijeliti. Tome da ubrzo planiraju širiti obitelj u prilog ide i izjava spisateljice kraljevske obitelji koja je sredinom godine kazala da Harry i Meghan planiraju imati još jedno dijete, i to već sljedeće godine.

CAPE TOWN, SOUTH AFRICA - SEPTEMBER 25: Prince Harry, Duke of Sussex, Meghan, Duchess of Sussex and their baby son Archie Mountbatten-Windsor meet Archbishop Desmond Tutu at the Desmond & Leah Tutu Legacy Foundation during their royal tour of South Africa on September 25, 2019 in Cape Town, South Africa. (Photo by Toby Melville - Pool/Getty Images)
Getty Images
Meghan, Harry i Archie

"Još je rano za govoriti o drugoj bebi, ali njih dvoje bi voljeli imati veliku obitelj pa će Archie sigurno dobiti brata ili sestru vrlo brzo", kazala je autorica Katie Nicholl i naglasila da su oboje odlični roditelji.

Linker
18. travanj 2024 14:46