Pohvalio se prijateljima

Sretne vijesti u obitelji premijera: Andrej i Ana Plenković čekaju treće dijete, beba stiže na proljeće

Bračni par Plenković iznimno čuva privatnost obitelji, kao što je to bilo u slučaju rođenja kćeri Mile (4) i sina Marija (7), te ih medijski ne izlažu i eksponiraju.

Možda mu poslovno i nije lako voditi zemlju u pandemiji, ali privatno Andrej Plenković (51) itekako ima razloga za slavlje. Hrvatski premijer i njegova supruga Ana Maslać Plenković​ (42), čekaju treće dijete. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, Maslać Plenković je u trećem tromjesečju trudnoće i nosi sina.

Bračni par Plenković iznimno čuvaju privatnost obitelji, kao što je to bilo u slučaju rođenja kćeri Mile (4) i sina Marija (7), te ih medijski ne izlažu i eksponiraju.

image

Ana Maslać Plenković diplomirana je pravnica iz Dubrovnika.

DAVOR MATOTA/CROPIX

Ana Maslać i Andrej Plenković upoznali su se u Hrvatskom Saboru, gdje su oboje radili. Ona je kao diplomirana pravnica iz Dubrovnika radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale u Hrvatskom saboru, dok je Andrej Plenković još bio saborski zastupnik.

Iz Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske stiglo je i službeno priopćenje da beba stiže na proljeće: "S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece", stoji u priopćenju.

Čitajte i: Neodoljivi nasljednici Andreja Plenkovića! Njegov kolega objavio novu fotografiju premijerove djece


Najljepši rođendanski poklon

Vjenčali su se početkom listopada 2014., a dva i pol mjeseca kasnije Ana je 19. prosinca na svoj 35. rođendan rodila njihova prvog sina. Kćerkicu Milu, gospođa Plenković donijela je na svijet u Petrovoj bolnici u Zagrebu - 21. veljače 2017.

image

Andrej Plenković bio je već premijer kada je dobio drugo dijete, snimeljn u posjetu Petrovoj bolnici.

RONALD GORSIC/CROPIX

Sina su nazvali Mario, po ocu Andreja Plenkovića, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Nakon nešto više od dvije godine stiglo je novo proširenje za tročlanu obitelj Plenković - djevojčica Mila, a sada se obitelj raduje još jednom novom članu. Prvorođeni Mario krenuo je u prvi razred osnovne škole, a kći Mila ide u vrtić.

Kako doznajemo, premijer se tek prije desetak dana bliskom krugu prijatelja pohvalio da očekuje prinovu obitelji. Naravno, nije trebalo dugo čekati da lijepa vijest izađe u medije.

Linker
02. travanj 2024 07:14