Glazbeni par s timom Vrnik Arts Cluba: Tomislav Marković, Stjepan Ćenan, Beyonce, Jay-Z i Petar Stanišić.
 BEYONCE CARTER /
EKSKLUZIVNO

Svi detalji odmora u Hrvatskoj: Jay-Z i Beyonce neće ovaj odmor pamtiti samo po jastogu s Vrnika

Ekskluzivnu fotografiju Jay-Z i Beyonce sami su poslali osoblju restorana u kojem su se satima družili u intimi - uživajući u objedu koji se sastojao od jastoga i brancina. Gloria doznaje sve detalje rođendanskog putovanja najveće pjevačice današnjice!

Ekskluzivnu fotografiju Jay-Z i Beyonce sami su poslali osoblju restorana u kojem su se satima družili u intimi - uživajući u objedu koji se sastojao od jastoga i brancina. Gloria doznaje sve detalje rođendanskog putovanja najveće pjevačice današnjice!

Nije tajna da supružnici Beyonce i Jay-Z gaje posebnu ljubav prema našoj obali koja se rodila u ljeto 2011. kada je ova svjetski poznata glazbenica bila trudna s kćerkicom Blue Ivy. Legenda kaže da je malena i dobila ime po plavom bršljanu s otoka Hvaru. Svaki puta kada bi ovi glazbenici posjetili Hrvatsku, doznajemo, ostali bi oduševljeni njenim ljepotama, ali i privatnošću koja im je ovdje omogućena. Upravo zbog toga nam se iznova vraćaju, a ovoga puta Gloria ekskluzivno doznaje detalje njihova putovanja.

U dubrovačku zračnu luku sletjeli su 1. rujna i potom se uputili na iznajmljenu luksuznu superjahtu 'Lana' dugu 107 metara. Ulazak u Hrvatsku u strogoj privatnosti osigurali su im Roko Tolić i Ivan Maslać, zaposlenici VIP servisa dubrovačke zračne luke. Kako doznajemo, prvi dan proveli su u dubrovačkom akvatoriju i prenoćili na brodu nedaleko od uvale Tri sestrice, a ujutro se zaputili prema Korčuli. Usidrili su se kod otočića Vrnika gdje su s namjerom odlučili provesti čitav dan te ručati s prijateljem iz New Yorka koji se tamo nalazio.

Dubrovnik, 08.09.2020.
Jahta Lana na kojoj su ljetovali Beyonce i Jay-z usidrena u Zupi dubrovackoj.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / Hanza Media
Jay-Z i Beyonce luksuznom superjahtom dugom 107 metara uživali su u ljepotama dalmatinske obale.

U pratnji su im bile i dvije dadilje te samo jedan tjelohranitelj Julius.

Popularni par je 2. rujna byboatom na Vrnik stigao s djecom, osmogodišnjom Blue Ivy i trogodišnjim blizancima Rumi i Sir Carterom. Ručali su u Vrnik Arts Clubu, restoranu u vlasništvu odvjetnika i poduzetnika Pere Lozice, a prema informacijama osoblja jeli su riblju platu za predjelo, a potom jastoga s domaćom tjesteninom.

Kako se tik pored restorana nalazi crkva izgrađena 1856., Beyonce i Jay-Z poželjeli su pogledati njenu unutrašnjost pa im je gospođa Marija Draganja, rodom s tog otoka, otvorila vrata. Odmah pri ulasku, Beyonce je zapjevala gospel te fotografirala njenu unutrašnjost. Blizanci i Blue Ivy potom su se s dadiljama vratili na brod, a Beyonce i Jay-Z nastavili su s objedom na terasi gdje su jeli brancina. Jay-Z je Beyonce puštao pjesme s novog, još neobjavljenog albuma i na terasi restorana tako su sami u intimnoj atmosferi proveli nekoliko sati.

08/24/2020 PREMIUM EXCLUSIVE: Beyonce and Jay-Z head out on a luxury boat ride with Twitter CEO Jack Dorsey in The Hamptons. The rapper and the social media mogul were pictured relaxing and sipping on rose wine. Beyonce was dressed in a pink bucket hat, white blouse, and jean shorts.,Image: 555108717, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Prije nego što su stigli u Hrvatsku, Beyonce i Jay-Z ljetovali su s prijateljem Jackom Dorseyjem.

Kao što je već gradonačelnik Korčule Andrija Fabris potvrdio, otok zbog dolaska ovih superzvijezda nije bio evakuiran, samo što im turisti nisu smetali u objedu i nisu tražili ni fotografiju ni autogram.

Par je Vrnikom bio toliko zadovoljan da su se odlučili slikati s osobljem restorana i poslati im zajedničku fotografiju prije nego li i sami objave na društvenim mrežama djeliće svojeg ljetovanja na Jadranu. Prema opisu ljudi koji su ih tamo vidjeli, Beyonce i Jay-Z ponašali su se vrlo prisno, zaljubljeno i čitavo su se vrijeme držali za ruke.

Iako su supružnici s djecom proveli nekoliko dana oko Kornata te otoka Visa, Beyonce je, kako je već poznato, rođendan kojeg slavi 4. rujna poželjela proslaviti na poznatom otočiću srcolikog oblika - Galešnjaku, jer je simbol ljubavi. Kako je već tada njihov boravak u našem akvatoriju postao javan, pa nisu toliko mogli izlaziti na kopno kao prvih nekoliko dana boravka u našoj zemlji, vješto su izbjegavali fotografe kako bi zaštitili svoju i privatnost svoje djece.

Beyonce je osobno poslala fotografiju s osobljem restorana snimljenu ispred crkvice u kojoj su ona i Jay-Z zapjevali gospel.

BEYONCE CARTER /
Glazbeni par s timom Vrnik Arts Cluba: Tomislav Marković, Stjepan Ćenan, Beyonce, Jay-Z i Petar Stanišić.

U utorak, 8. rujna u 12.30 sati iz Dubrovnika su odletjeli za Ameriku sa željom da ponovno osjete draži Hrvatske, a svijet će tek nakon što su otišli na društvenim mrežama vidjeti detalje Beyonceina rođendanskog putovanja.

Čitajte i:

Beyonce slavi rođendan u blizini Galešnjaka: Romantična večera u tajnosti kraj otoka ljubavi

Trenutak koji su fanovi čekali: Beyonce izbacila vizualni album inspiriran 'Kraljem lavova'

Kraljica opet iznenađuje: Beyonce najavila spektakularni 'filmski album' u suradnji s Disneyem

Linker
26. travanj 2024 11:41