Marija Selak s Raspudićem je zvijezda emisije 'Peti dan' HRT-a
 CROPIX
Zaljubili se kolege s Filozofskog

Tajna ljubav i vjenčanje otkriveni! Kako je Nikola Grmoja otkrio dobro čuvanu intimu zvijezda HRT-a

Gostovanje u emisiji Mosta nezavisnih lista filozofkinje Marije Selak Raspudić otkrio je dugo čuvanu tajnu. Udala se za kolegu Nina Raspudića, a dobili su i dijete.

Ugledna hrvatska filozofkinja i bioetičarka Marija Selak Raspudić gostovala je u utorak na televiziji Mosta. Naime, Most nezavisnih lista pokrenuo je na Facebooku svoju 'televiziju', a među posljednjima koje je ugostio Nikola Grmoja našla se Marija Selak. Iako ju je Grmoja najavio samo pod djevojačkim prezimenom, ubrzo je na ekranu osvanuo i potpis sugovornice u kojem je je ispravno najavljena filozofkinja, ali i otkrila dobro čuvanu tajnu. Marija Selak Raspudić udala se za svog kolegu. Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić vjenčali su se u tajnosti.

Tajno vjenčanje srodnih duša

Nije poznato kada i gdje su se vjenčali, s obzirom na to da par nije nikada svoju vezu javno niti potvrdio. Ipak, fotografi su ih svojedobno uspjeli uhvatiti zajedno. Na posljednjem Weekend Media Festivalu u Rovinju bili su zajedno, a bilo je i više nego očito da je Marija u drugom stanju. U međuvremenu su filozofi postali bračni par i roditelji.

Kolege s Filozofskog i zvijezde "Petog dana"

Iako sam Raspudić u svojim stavovima zagovara tradicionalnu obitelj, iza sebe je ostavio jedan brak i nakon razvoda počeo vezu sa Selak, kolegicom iz popularnog 'Petog dana' HRT-a, ali i s Filozofskog fakulteta gdje oboje rade. Privatni život ni jedan ni drugi ne komentiraju javno.

Split, 250214.
U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt veceras je u velikoj dvorani franjevackog klerikata na Trsteniku odrzana tribina na kojoj je gostovao doc. dr. sc. Nino Raspudic. Moderator tribine na kojoj se okupilo nekoliko tisuca Splicana bio je dr. Vide Popovic.
Na fotografiji: Nino Raspudic.
Foto: Nikola Vilic  / CROPIX
CROPIX
Nino Raspudić među vodećim je konzervativnim filozofima u zemlji

S Nikolom Grmojom Selak je komentirala društvenu situaciju nastalu zbog koronavirusa, a dala je i svoje viđenje budućnosti te izrazila nadu da se nakon epidemije i karantene nećemo nalaziti u novoj stvarnosti kakvu danas živimo.


Čitajte i:

Linker
06. ožujak 2024 08:41