Screenshot / Vdeo
Riječi stručnjakinje

VIDEO | Asja Kuzmanić otkriva tajnu sretnog života: 'Imala sam sve beneficije, ali...'

Tajna sretnog života leži u balansu - koji osoba mora postići sama sa sobom, ali i u odnosu sa drugima. Asja Kuzmanić iz Centra za integrativni razvoj ističe da žene ne smiju zaboraviti na sebe i svoje potrebe!

Psihoterapeutkinja Asja Kuzmanić iz Centra za integrativni razvoj za Gloria.hr otkrila je neke od tajni stabilnog i sretnog života. "Potrebno je pronaći balans između odgovornosti prema drugima i odgovornosti prema sebi", priča Asja o filozofiji sretnog života i odnosa sa ostalima. "I muškarci, ali pogotovo žene u multitasking svijetu, gdje trebaju biti i majke, imati karijeru i ambiciju - ne smiju zaboraviti sebe i svoje potrebe", jasna je Kuzmanić tijekom intervjua koji nam je dala prilikom održavanja panela Gloria osobno u Splitu.

"Kroz program koji je osmišljen osoba gradi sebe iznutra i dolazi na dobro i zdravije mjesto", dodaje o CIR-u, gdje profesionalno djeluje. Važno je, dodaje Asja, shvatiti vlastitu percepciju života, posla, novca... "Imala sam jako dobru plaću, bila na dobrom radnom mjestu i imala sve beneficije unutar državne službe sigurnosti gdje sam radila, ali nisam bila sretna. Iz te percepcije život mi je bio težak", govori Asja iz vlastitog iskustva kako je živjela prije negoli je svoj život uspjela transformirati i dovesti u red.

Iluzija je da će život uvijek biti lijep i stabilan, upravo u nestabilnosti sam naučila zadržati balans i svoju srž.

Asja Kuzmanić o integrativnom konceptu psihoterapije priča da je to na pet razina objedinjavanje čovjekovog iskustva. Što je još otkrila o integrativnom razvoju, otkrijte u našem videointervjuu.

Tijekom sudjelovanja na panelu Gloria osobno u Splitu, sudionice su otkrile svoja obiteljska iskustva. Kako smo se proveli, možete pogledati ovdje:

Tijekom panela Gloria osobno u Splitu našao se niz dama iz tamošnjeg javnog života. Priče i anegdote iz života Monike Sablić, Zorice Kondže i Edite Lučić Jelić pratili su mnoga lica iz javnog, društvenog, poslovnog i estradnog svijeta. Panel u Splitu vodila je Barbara Kolar, a bile su tu i pjevačica Domenica Žuvela, bivše tekvandoistice Ana Zaninović Đapić i Lucija Zaninović Kuzmanić, dizajnerice Marija Pirić, Neda Makjanić Kunić i Sandra Ledenko, u fotogaleriji možete pogledati djelić atmosfere iz te divne splitske noći.

A da ta večer svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.

Čitajte i:

VIDEO | Monika Sablić daje važne modne lekcije - Novac ne znači ništa!

VIDEO | Monika Sablić otkrila što majku njenog supruga najviše muči: 'I što ćeš ti sada, nisu rodili'

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najgore i bivša me još jako voli'

Dizajnerica oduševila monokromatskim lookom, ali su pažnju privlačile cipele

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Linker
24. travanj 2024 00:06