Saša Burić / Hanza Media
Gloria osobno

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Radni dan mi traje 20 sati, a počinje oko 4 sata ujutro'

Na dinamičnom panelu kojeg su Gloria magazin i Gloria.hr organizirali u Splitu, poznata gošća, radijska voditeljica, među ostalim pričama vezanim za svoju familiju, opisala je i kako izgleda jedan tipičan radni dan zaposlene majke.

Tri poznate dame iz Splita prihvatile su poziv i sudjelovale na dinamičnom Gloria osobno panelu, na kojem je tema bila uvijek zanimljiva i aktualna - Familija. Radijska voditeljica Edita Lučić Jelić, pjevačica Zorica Kondža i modna kreatorica Monika Sablić otkrile su voditeljici Barbari Kolar sve o svojim obiteljima, svekrvama, djeci, kuhanju pa i o trenucima kad im je bilo najteže.

Tako je poznata i omiljena splitska radijska voditeljica ispričala kako izgleda jedan njezin tipičan radni dan, a mnoge zaposlene (i nezaposlene) majke mogu se itekako poistovjetiti s Editinom situacijom.

Dinamični panel možete pogledati u nastavku:

"Tu su moje kolegice, a radila si i ti tu jutarnju šihtu pa znaš, moj radni dan započinje u četiri sata ujutro, prema tome, eventualno odmorim popodne od 14,30 do 15 sati. Onda ako je taj dan popodne zakazana neka gaža, neki koncert, kreće sređivanje. Zatim dolazi kontrola dječjih domaćih radova, malo ispitivanje gradiva. I onda se ne legne prije ponoći", prepričala je Edita.

Gdje je vrijeme za sebe?

U zraku se za to vrijeme nije mogla čuti ni muha, a moderatorica Gloria osobno panela i kolegica voditeljica pitala je kako normalno živi s tako gustim rasporedom.

"I dobro gdje je to tvoje vrijeme za tebe, gdje ga uguraš i kad ga nađeš?", pitala je Barbara Kolar. Dvije su voditeljice spontano razvile iznimno zanimljiv i dinamičan dijalog.

"Uguram ga možda jedan dan u tjednu, jedno popodne, i to je to. Mir i tišinu malo poželim", odgovorila je Edita.

Barbara ju je pitala ne želi li možda druženje s prijateljicama i izlaske, odnosno kada nađe vremena za to, ako 'vrijeme za sebe' Edita Lučić Jelić podrazumijeva mir i tišini.

Split, 180620.
U hotelu Corner odrzao se Gloria event na temu  Familija.
Moderatorica je bila Barbara Kolar, a sudjelovale su Edita Lucic Jelic, Zorica Kondza i Monika Sablic
Na fotografiji: miljenka Pezelj, Lenka Gospodnetic, Ursula Najev, Ivana Klaric i Edita Lucic Jelic
Foto: Nikola Vilic / CROPIX
Nikola Vilic / CROPIX
Ugodne ćakule između Miljenke Pezelj, Lenke Gospodnetić, Ane Uršule Najev, Ivane Klarić i Edite Lučić Jelić na panelu se razgovaralo o temi Familija.

Netipična familija za Dalmaciju

"Kad imamo neki koncert, zabavu, onda to iskoristimo za druženje. Posao i zabava zajedno. Bude to ugodno druženje, ali dosta se radi...", zaključila je radijska voditeljica.

U dvosatnom razgovoru Edita je otkrila i neke detalje iz svoje obitelji, za koju kaže da je netipična za Dalmaciju.

Kada je upoznala supruga oboje su iz prvog braka imali po jednu kćer, a onda su dobili i zajedničko dijete. Ono na što je najponosnija je to što ima odličan odnos s najstarijom kćeri, a isto tako naglašava da ima super svekrvu.

"Imam super svekrvu, a i bivša svekrva me još voli", dodala je energična Edita.

"Uvijek smo u obitelji bili glasni i temperamentni. Tata je uvijek govorio ako šutimo da nešto nije dobro. Prema tome uvijek je kod nas bilo bučno. I dan danas je tako, ako zašutimo nešto nije u redu", opisala je duhovito atmosferu koja vlada u njihovoj kući.

Da predivna splitska večer svima ostane u lijepom sjećanju potrudili su se i naši vjerni partneri - Dolcela, Hrvatska pošta i Avène, a gošće su kući otišle i s darovima tvrtke ženskog donjeg rublja Lunaria.

Pročitajte i:

VIDEO | Edita Lučić Jelić: 'Imam super svekrvu, a što je najgore i bivša me još jako voli'

VIDEO | Zorica Kondža o obitelji: 'S 43 godine rodim treće dijete, govorili su mi da mi je karijera gotova'

VIDEO | Monika Sablić otkrila što majku njenog supruga najviše muči: 'I što ćeš ti sada, nisu rodili'

U Splitu su se otkrivale obiteljske tajne: Tko je blizak sa svekrvom, kome sinovi odaju ljubavne jade?

Linker
13. travanj 2024 17:12