face to face / Face to Face / Profimedia
Noviteti na vidiku

Alicia Keys prvo odbacila šminku, sad pokreće brend za njegu kože: 'Ne želim skrivati lice'

Poznata glazbenica udružila se s omiljenom kozmetičkom markom i najavljuje vlastitu liniju proizvoda za njegu kože i wellness, koja će biti razvijena u suradnji s dermatolozima te nije testirana na životinjama.

Zvijezde vole lijepu i njegovanu kožu, a među njima je i pjevačica Alicia Keys koja je najavila pokretanje posla u svijetu ljepote. Već devet mjeseci priprema, a lansirat će proizvode iduće godine, kako je najavila, glazbenica se udružila s kozmetičkom markom E.l.f kako bi stvorili lifestyle brend fokusiran na wellness i brigu o sebi. Kolekcija proizvoda za njegu kože i wellness bit će etiketirana - bez okrutnosti, odnosno u skladu s veganskim postulatima.

Ovaj je poslovni korak, samo nadogradnja u njezinoj osobnoj strasti za brigu oko zdrave kože. Proizvodi će biti inkluzivni, s njezinim autentičnim glasom, a linija za njegu kože razvijena od strane dermatologa, bez testiranja na životinjama.

"Brend cilja na to da donese novo značenje ljepoti tako što će odavati počast ritualima u našem svakodnevnom životu", piše u opisu buduće linije proizvoda za njegu koje će potpisati Alicia Keys.

Vlasnica osjetljive kože

Prošle je godine Keys otkrila svoju noćnu rutinu za njegu kože, snimivši video za svoj YouTube kanal, pred spavanje pjevačica tako koristi sredstvo za pranje lica, toner i blagi serum.

"Koža mi je sklona burnim reakcijama zato sam fanatik kad je riječ o sredstvu za pranje kože. Ne mogu koristiti bilo što", kazala je tom prilikom pjevačica - a otkrila je i trikove kako koristiti ružinu vodicu, izmasirati lice i kako postupiti na kraju dugog dana.

Još 2016. ova glazbenica objasnila je zašto i kako prihvaća životni stil oslobođen šminke. "Svaki put kad bih izašla iz kuće, brinula sam se jesam li stavila šminku. Što ako će netko htjeti sliku? Što ako je objave?? To su bile nesigurne, površne, ali iskrene misli koje sam imala. A sve su se one na ovaj ili onaj način bazirale previše na tome - što drugi misle o meni", objasnila je tada.

Konačno, došla je do točke u kojoj je odlučila da ne želi biti rob make-upu. "Zato što ne želim ništa pokrivati. Ni moje lice, ni moj um, niti moju dušu, ni moje misli, ni moje snove, ni moje borbe, ni moj emocionalni rast. Ništa", zaključila je hrabra glazbenica.

Pročitajte i:

J.Lo tvrdi da su zaslužni za ovakav ten: Krema od 185 kuna i piling koji se može kupiti i kod nas

Stiže Rihannina linija za njegu kože: Ima samo tri proizvoda za pojednostavljenu rutinu njege

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Stigao je novi moćni serum: Hidratizira, potiče obnovu stanica, a bore protiv njega nemaju šanse

Linker
18. travanj 2024 11:29