Đorđe i Olivera Balašević već su 40 godina u sretnom braku.
 CROPIX
Zaljubljeni kao prvog dana

Balaševićeva ljubav slavi rođendan: U nju se opako zaljubio, pisao joj pjesme i zaprosio je preko telefona

Supruga glazbenika Đorđa Balaševića navršila je 61 godinu, a na Instagramu je za tu prigodu podijelila dvije simpatične fotografije i malo se poigrala sa svojim godinama.

Olivera Balašević, supruga glazbenika i kantautora Đorđa Balaševića, danas slavi rođendan. Na leđima joj je već 61 godina, što se na njoj uopće ne vidi, a to kažu i njezini fanovi.

Olivera je tek nedavno otvorila profile na društvenim mrežama i to kako bi promovirala svoju prvu knjigu "Planeta dvorište", a na ovaj poseban dan u Storyjima je objavila simpatične fotografije i malo se poigrala sa svojim godinama.

Olivera Balašević Instagram

Inače, Olivera je već 40 godina u braku s novosadskim glazbenikom koji je puno svojih pjesama posvetio upravo njoj. U braku su dobili troje djece, a njihova ljubav izdržala je sve izazove.

Zaprosio je preko telefona

Upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je Olivera još bila studentica, a Đorđe je iza sebe već imao dva albuma s grupama "Žetva" i "Rani mraz". Olivera se tada bavila sportom - bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je otići na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, no ostala je trudna.

Đorđu je potpuno pomutila razum pa joj je već tada počeo pisati pjesme. Tako je nastala "Provincijalka" u kojoj Đorđe opisuje kako se zaljubio u djevojku iz Zrenjanina.

Iako je bio "vjetropir" i buntovnik, ubrzo je shvatio da je Olivera sve što je ikada sanjao. Jedne godine otišao sam na ljetovanje u Umag, jako mu je nedostajala te je tada odlučio da je želi oženiti. Nazvao ju je, zaprosio i krenuo prema Zrenjaninu.

Vjenčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest mjeseci nakon što se rodila njihova druga kći Jovana i to u Budimpešti jer je u Novom Sadu vladao meningitis. Zbog toga je Đorđe suprugu i kći vidio tek nakon mjesec dana. Osim Jovane, ovaj dugovječni par još ima kći Jelenu i sina Aleksa.

Čitajte i:

Đorđe Balašević nakon bolnice: 'Rekli su mi da ću opet moći trčati, ali ja ne vjerujem u to'

Balašević nagovara Oliveru da prestane igrati igrice! Slavni Đole objavio video iz kućne radinosti

Đorđe Balašević o nastupu '78: 'Bilo je skandalozno u Opatiju doći u trapericama i plišanoj žutoj košulji'

Linker
19. travanj 2024 13:40