20thCentFox Collection / Everett / Profimedia
Novi hit

Brad Pitt ne odmara: Posljednji put kada je imao ovakvu ulogu, upoznao je fatalnu Angelinu

Glumac trenutno ništa ne snima zbog pandemije, no već za jesen priprema se za set vrlo zanimljivog filma u kojem će glumiti plaćenog ubojicu, baš kao u 'Gospodin i gospođa Smith' na čijem je snimanju upoznao posljednju suprugu.

Za Brada Pitta ne može se reći da je u nekom periodu karijere podbacio, ali čini se kao da sada ponovno proživljava vrhunac. Iako je ovom glumcu, kao i ostatku svijeta, pandemija onemogućila da glumi u bilo kojem novom filmu, ova će holivudska zvijezda ponovno zablistati 2021. Nakon što je briljirao u "Bilo jednom u Hollywoodu", redatelja Quentina Tarantina, za što je nagrađen i Oskarom, Pitt će sad utjeloviti profesionalnog ubojicu imena Ladybug.

Riječ je o adaptaciji romana japanskog autora Kotara Isake "Buba Mara" (engleski - ladybug) koji govori o skupini plaćenih ubojica koji se nalaze zajedno u vlaku za Tokio, a svaki od njih ima različite i kontradiktorne naredbe.

MR. AND MRS. SMITH, Angelina Jolie, Brad Pitt, 2005, TM & Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp. All rights reserved.,Image: 97971497, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia
20thCentFox Collection / Everett / Profimedia
Jolie i Pitt u filmu 'Gospodin i gospođa Smith' kada su glumili plaćene ubojice.

Novi blockbuster

Iako radnja koja govori o nekoliko plaćenih ubojica koji love jedni druge, može podsjećati na posljednju Pittovu ulogu te vrste u filmu "Gospodin i gospođa Smith", gdje je upoznao fatalnu Angelinu Jolie, ipak neće biti takav.

Novi projekt opisuje se nešto drugačije kao spoj akcijskog filma "Brzina" s Keanu Reevesom na autobusu i trilerom "Non-Stop" iz 2014. s Liamom Neesonom na avionu.

Snimanje "Bullet traina" zakazano je za jesen i vjerojatno će postati blockbuster. Zbog očitih razloga filmovi koji se snimaju s malim brojem glumaca i ljudi na setu posebno su atraktivni u ovim vremenima.

Pročitajte i:

Nitko ih ne može spojiti: 'Zbog druženja s Bradom osjećam se kao da sam gola u školi, nevjerojatno'

Što mu se dogodilo? Brad Pitt iznenadio svojim zapuštenim izgledom: Nimalo ne mari za vanjštinu

Angelina Jolie o najbolnijem trenutku u životu: 'Njezina smrt me potpuno promijenila'

Obiteljska tragedija Jennifer Aniston: S majkom je bila u svađi do njezine smrti, otkrila i zašto

Napokon zajedno! Angelina Jolie pokazala je veliko srce nakon što joj je miljenik došao kući

Linker
10. travanj 2024 23:05