Davor Pongracic CROPIX
Sreća je velika!

Damjan Rudež prvi put postao tata: Kćerkica je rođena na isti datum kao jedna važna žena u hrvatskoj povijesti

Bivši NBA igrač i njegova supruga postali su roditelji kćerkice, a dali su joj ime koje je prošle godine proglašeno najpopularnijim u Zagrebu.

Obitelj Damjana Rudeža i njegove supruge Smilje Nine proširila se za jednog člana. Naime, jučer su postali roditelji malene Mile, a sretnu vijest nisu sami otkrili već je Smilja na svoj Instagram Story podijelila čestitke njihovih prijatelja.

"Stigla nam je Mila, bravo mama, a pomalo i tata", napisala je jedna od njihovih prijateljica. Druga je primijetila da je Mila rođena na isti datum kao hrvatska književnica i prva profesionalna novinarka Marija Jurić Zagorka: "Da sam znala ovaj podatak ranije, stavila bih kompletna ulog na današnji datum. No dobro nam došla Mila", napisala je.

Inače, košarkaš i bivši NBA igrač otkrio je da čeka dijete sredinom prosinca prošle godine kada se njegova supruga na jednoj predstavi u Zagrebu pojavila s povećim trudničkim trbuhom. Damjan i Smilja Nina, koji su spol djeteta držali u tajnosti do zadnjeg dana, vjenčali su se 2015., a slavlje je održano u krugu obitelji i prijatelja.

Linker
19. travanj 2024 14:22