CROPIX
Sve se zaredalo

Domaća glumica u vapaju: 'Dijete mi je završilo u bolnici, beba ne želi zaspati, profil su mi hakirali'

Prvi dan nakon što je došla na more, Marijana Mikulić neće pamtiti po dobrom. Osim što joj je sin završio na hitnoj, dva puta su joj hakirali profil na Instagramu te je, uz kuhanje ručka, uspavljivala i najmlađeg sina koji nikako nije htio zaspati.

Domaća glumica Marijana Mikulić uzela je predah od obveza i uputila se na more. No, umjesto očekivanog odmora, dogodile su se neke nepredviđene stvari - jedan od starijih sinova završio je u bolnici, no, srećom, spasila ga je maska za ronjenje.

"Nismo u Zagrebu ovaj vikend. Vijesti o poplavi pratimo putem portala. Ali kako ne bismo bili zakinuti, danas, prvi dan na moru, dijete mi je opekla meduza po licu. U plitkoj vodi.

Ne želim ni staviti fotografije koje sam radila kako bih mogla poslati našem pedijatru. Srećom je imao masku pa ga nije preko oka.

Injekcija kortikosteroida na hitnoj, sirup, otečena usna i obraz, ožiljci, opekline preko pola obraza.. beba koja danas, naravno, ne želi zaspati, dva pokušaja hakiranja mog Insta profila, slažem octene obloge i kuham ručak, a ova terasa čeka da netko na njoj uživa u pogledu.. Zažmirite na mene, gledajte more..", pomalo razočarano je napisala glumica.

Velika vesela obitelj

Marijana je u braku s Josipom Mikulićem dobila tri sina - Ivana, Andriju i najmlađeg Jakova kojeg je rodila u listopadu 2018.

Privatni album
Ivan, Andrija i Jakov.

"Divno je opet imati bebu kod kuće, Jakov je naš slatki mali medo, puno spava i jede. Ali kad krene plač, frekvencija se diže od nula do milijun u sekundi. Jako, jako glasno daje do znanja da nešto treba!', otkrila je glumica o svom mezimcu. Naglasila je i da je njezin najstariji sin Ivan 'veliki ponosni brat koji ga stalno želi držati, redovito pomaže kod kupanja, uvijek je pri ruci kad treba nešto dodati i na njemu se vidi da baš uživa uz novog člana obitelji", rekla je tada Marijana za Gloriju.hr.

Priznala je da joj nije lako manevrirati između školarca, vrtićarca i novorođene bebe, pogotovo bez pomoći baka-servisa, ali se i ona i suprug trude da nitko ne bude zapostavljen. "Zapostavljeni smo malčice jedino nas dvoje i naš brak, ali i to će, sigurna sam, sjesti na svoje mjesto čim se malo uhodamo", dodala je glumica.

Čitajte i:

Marijana Mikulić u problemu: 'Djeca su mi tamo, a i mi smo planirali na godišnji, u blagom sam šoku'

Vratio se osmijeh na lice glumice Marijane Mikulić: Suze tuge zamijenile su suze radosti

Drama oko granica slomila je srce Marijani Mikulić: 'Koliko koštaju moje suze danas?

Linker
19. travanj 2024 01:06