tomislav serdar CROPIX
Ljubav cvjeta

Domaća voditeljica ima brak iz bajke s jednim od najseksi muškaraca svijeta: 'Ovo je prekrasna ljubavna priča'

Iris Cekuš i njezin suprug Pedro Soltz proslavili su četvrtu godišnjicu braka uz emotivne objave na društvenim mrežama u kojima su svima dali do znanja da su još uvijek zaljubljeni kao prvog dana.

Poznati svjetski model i voditeljica Iris Cekuš proslavila je četiri godine braka sa suprugom, Brazilcem Pedrom Soltzom kojeg mnogi smatraju jednim od najljepših muškaraca na svijetu.

U čast njihove ljubavi, na Instagramu je podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj njih dvoje uživaju u vožnji gliserom te je popratila dirljivom porukom:

"Prije četiri godine vjenčali smo se 'na papiru' i danas nam je godišnjica braka, ali ona koju ja smatram pravom godišnjicom nije danas, nego je to dan kada smo prvi put bili na spoju. Tada sam znala da si ti onaj pravi! Uvijek je lijepo kada možemo nešto proslaviti, tako da sretna ti godišnjica, ljubavi, i gdje mi je cvijeće?" napisala je Iris uz šaljivo pitanje na kraju.

Ni Pedro nije ostao dužan svojoj životnoj partnerici:

"Zahvalan sam što sam te upoznao tijekom svog životnog putovanja. Ovo je prekrasna ljubavna priča. Prava ljubavna priča s najboljim sastojcima koje možemo imati. Imali smo toliko izazova, ali i puno predivnih trenutaka. Vjerojatno to i jest sve što možeš očekivati od prave ljubavne priče: san i realnost nisu izmiješani, nego dobro funkcioniraju. Svoju priču gradimo pomoću osmijeha, suza, znoja i ljubavi. Hvala ti što je ispisuješ sa mnom."

Voditeljici Iris Cekuš i privatno cvatu ruže: 'Ni Bali Beg se ne bi bunio da ga usporede s mojim Pedrom'

Inače, Pedra često zamijene s poznatom turskom zvijezdom Burakom Özçivitom koji je glumio vojnog časnika Bali Bega u seriji "Sulejman veličanstveni". No, kako je Iris otkrila u intervju za Gloria.hr, to joj nimalo ne smeta.

privatni album
Pedro i Iris s kćeri Larom.

"Hehe, da čuli smo to više puta, sigurno mu ne smeta što ga uspoređuju s najzgodnijim turskim glumcem, a vjerujem da bi i Buraku laskalo da ga usporede s Pedrom", rekla je Iris koju od prošle godine gledamo u društvu Marka Mrkića u lifestyle emisiji "IN magazin".

Pedro i Iris upoznali su se na snimanju reklame za poznati talijanski liker Branca Menta te su prije braka bili u vezi dugoj devet godina. Potkraj 2011. postali su roditelji kćeri Lare.

Linker
19. travanj 2024 04:55