Duško Ćurlić
AH TI IZAZOVI!

Duško Ćurlić objavio staru fotku na Facebooku i zaradio ovacije: 'Malo bacaš na Vladu Kalembera'

Jedno od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica objavio je fotografiju staru 24 godine. Voditelj zabavnog programa HTV-a prisjetio se legendarne emisije ''Pravo vrijeme'', a komentari prijatelja nisu izostali.

Legendarni Duško Ćurlić za prijatelje Ćurla, nasmijao je i oduševio svoje prijatelje na Facebook-u kojima nije nedostajalo inspiracije da se zajedno našale, ali i pohvale Duška koji se prihvatio izazova.

Društvene mreže su preplavljenje zanimljivim izazovima s kojima su ljudi kratili vrijeme u izolaciji. Karantena je gotova, ali izazovi se nastavljaju.

Facebook/Duško Ćurlić/snimila:Silvija Bradica
Ovako je izgledao Ćurlić prije točno 24 godine.

''Dakle, nisam od ovih što vole FB izazove. Lijen sam brate za to, ali kad već moram, eto fotka. I ja sam nekad bio mlad. Snimljeno na Staru godinu 1996. godine na novogodišnjoj emisiji ''Pravo vrijeme''. Hvala Silvija Bradica na fotki. Eto, sad dosta izazova'', napisao je Ćurlić i nasmijao svoje pratitelje.

Prijateljima nije nedostajalo inspiracije za komentare pa je jedan napisao: ''Malo bacaš na Vladu Kalembera'', dok je drugi zaključio: ''Ajde, ajde jedva si dočekao zalipit sliku gdje izgledaš kao Danijel Popović''.

Uspoređivali su ga i sa Simonom Le Bonom koji se proslavio kao pjevač britanskog sastava ''Duran Duran'', ali i sa Mortenom Harketom, bivšim frontmenom grupe ''A-ha''.

Sliku mu je komentirala i Željka Antunović, poznata SDP-ova političarka i bivša ministrica obrane: ''Kao baš mi se ne da, ali nek djevojčice vide kako sam oduvijek bio faca'', duhovito je konstatirala Antunović.

Duško Ćurlić inače slovi za najomiljenijeg voditelja u Hrvata, karijeru je započeo na Radiju 101, a nakon toga prelazi na HRT gdje vodi sve udarne zabavne projekte kao što su ''Pravo vrijeme'' s kolegicom Suzanom Pardačer, ''Doru'', ''Porin'', ''A stranu'' i brojne druge uz koje su odrastale generacije i generacije.

Čitajte i:

Ivan Vukušić i Duško Ćurlić: Veže nas puno više od A strane

Duško Ćurlić u novoj ulozi za koju je dobio samo riječi hvale: 'Ima fantastičnu boju glasa'

Duško Ćurlić: Izgubio sam 6 kilograma i presretan sam

Godišnji odmor u sjeni požara

Linker
13. travanj 2024 20:41