Hrvoje Hegedušić sa suprugom
 Livio Andrijić / Hanza Media
Vjenčali se u siječnju

Hrvoje Hegedušić uživa u prvim tjednima braka, sa suprugom Ljerkom dijeli veliku zajedničku strast

Opatija je postala centar domaće glazbe, a prva svečana večer 'Glazbenih dana HRT-a' posvećena je bila Ivi Robiću. Mnogi su uglednici iz javnog života iskoristili priliku da uživaju u dobroj glazbi.

Jazz orkestar HRT-a i dirigent Miron Hauser pratili su izvođače koji su u Opatiji nastupali na svečanom koncertu pod nazivom 'Samo jednom se ljubi - sjećanje na Ivu Robića'. Večer posvećena preminuloj legendi hrvatske glazbe organizirana je uoči Dore, a njome su počeli i 'Glazbeni dani HRT-a' u Opatiji.

Impresivnoj karijeri Ive Robića hommage su odali svojim nastupima Jacques Houdek, Marko Tolja, Goran Karan, Matija Cvek, Boris Štok, Gina Damjanović, Nika Turković, Šajeta, Ana Opačak, Gelato Sisters, Ivana Srbljen i Klara Srok.

Slavili ljubav i glazbu

Svečanu večer punu dobre glazbe koja evocira na neka prošla vremena, posjetili su i brojni ugledni gosti. 'Mama Dore', Ksenija Urličić na koncert je stigla u društvu supruga, a koncert je za uživanje sa suprugom iskoristio i glazbenik Hrvoje Hegedušić. Nedavno se zagrebački glazbenik vjenčao po treći put, a na svadbi mu je kuma bila njegova kćer, glumica Hana Hegedušić.

28022020., opatija.
Dora, Vecer Ive Robica, Samo jednom se ljubi.
Na fotografiji: Unuk Matija Bacic i Ksenija Urlicic sa suprugom.
Foto: Livio Andrijic
Foto: Livio Andrijić / Hanza Media
Ksenija Urličić sa suprugom i unukom

Njegova odabranica, 50-godišnja Ljerka Šemeš, inače je profesorica glazbe pa je na koncertu, sigurni smo, posebno uživala. Par je prije svadbe proveo u vezi više od šest godina, a skromnu i veselu svadbu organizirali su u Selcima.

Priliku za dobru glazbu nije propustio ni veliki Miro Ungar, koji je na koncert stigao u društvu supruge Sare. Par je u sretnom braku već skoro 12 godina, uživaju u zajedničkom vremenu i izlascima pa ni ovaj izlazak nije bio izuzetak.

28022020., opatija.
Dora, Vecer Ive Robica, Samo jednom se ljubi.
Na fotografiji: Sara i Miro Ungar.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić / Hanza Media
Sara i Miro Ungar

Linker
21. ožujak 2024 19:27