/ Gloria Arhiva
Nitko je ne bi prepoznao

I ona se prihvatila izazova: Jadranka Kosor oduševila društvene mreže nikada viđenom fotkom

Bivša premijerka prisjetila se mladenačkih dana kroz staru fotografiju na kojoj pozira u outfitu u kojemu je, očito, više nikada nećemo vidjeti i s potpuno drukčijom frizurom.

Prije nekoliko tjedana, domaći glumci, pjevači i kolumnisti prisjetili su se svoje mladosti i s fanovima podijelili kako su izgledali prije više desetljeća. Iako je malo zakasnila, i bivša predsjednica Vlade Republike Hrvatske, Jadranka Kosor, prihvatila se "throwback" izazova i pritom oduševila svoje pratitelje na Twitteru.

Naime, Kosor je objavila crno-bijelu fotku iz djevojačkih dana na kojoj nosi minicu i pozira naslonjena na stablo uz prigodne riječi: "To je bio jednom travanj. A ne ovaj", napisala je političarka.

Kosor na Twitteru prati više od 20 tisuća ljudi, a na staru fotografiju imali su samo pozitivne komentare. "Predivni ste Jaco", "Kakva ljepotica", "Dama se ne postaje, nego rađa", bili su samo neki od njih.

Kosor, koja je ulogu predsjednice Vlade RH obnašala od srpnja 2009. do kraja 2011. godine, na Twitteru uglavnom komentira dnevna i politička događanja, dijeli recepte i komunicira s fanovima, a najviše, po svemu sudeći, voli dijeliti fotografije iz nekada bezbrižnih vremena koje svi ponovno željno iščekujemo.

Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 07:11