Josipa Lisac
 Zvonimir Ferina
Traje vječno

Josipa Lisac prisjetila se svoje najveće ljubavi: 'U tom trenutku sve je postalo jasno'

Glazbena diva hrvatske estrade i nakon 28 godina od smrti Karla Metikoša održava njihovu ljubavnu, ali i glazbenu priču. Na svom Instagramu podijelila je njihovu zajedičku fotografiju iz Amerike koja govori više od riječi.

Josipa Lisac često je znala reći kako ju je "stvorio" upravo njezin mentor, poslovni partner i nikad neprežaljena ljubav, Karlo Metikoš, kojem i nakon 28 godina od smrti posvećuje koncerte kojima održava njihovu ljubavnu priču.

Na svom Instagramu prisjetila se jednog od prvih zajedničkih trenutaka koji je bio presudan u njihovim životima.

"Nastupali smo na nekom dobrotvornom koncertu i otkako smo se pogledali iza pozornice, nikad se više nismo prestali gledati. U tom trenutku sve je postalo jasno; fantastična je spoznaja da smo svoje putove spojili na mah - u bljesku!", napisala je Josipa uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se vidi koliko su Karlo i ona bili sretni i zaljubljeni, a s natpisa iza njih može se zaključiti kako su tada putovali Amerikom.

Gloria Arhiva
Josipa Lisac i Karlo Metikoš u Veneciji.

Karlo i Josipa upoznali su se 1971. godine u Petrinji upravo na spomenutom dobrotvornom koncertu su tada počeli i glazbeno surađivati.

Gloria Arhiva
Josipa Lisac i Karlo Metikoš

Karlo je bio oduševljen Josipinim talentom, a njezin prvi studijski album "Dnevnik jedne ljubavi" nadahnut je njihovom ljubavlju. U vezi su bili dvadeset godina, sve do njegove smrti 1991. godine.

Čitajte i:

Linker
21. travanj 2024 08:54