Tihana Lazović
 Peđa Milosavljević / Hanza Media
Što ti je ženska snaga

Kakav glas! Poslušajte kako je Tihana Lazović obradila Tonyja Cetinskog, čak je i on zadovoljan

Glazbenica Ivana Radovniković sa svojim je prijateljicama snimila obradu pjesme "Nek te zagrli" Tonija Cetinskog. Pridružila joj se i glasovita glumica Tihana Lazović.

Mlada hrvatska kantautorica Ivana Radovniković u karanteni muzicira s prijateljicama na Skypeu. Naime, kako bi vrijeme u izolaciji bilo što raznovrsnije, u komunikaciji je s prijateljicama iz Zadra, koje žive po cijelome svijetu i u trenucima globalne pandemije, dijele istu sudbinu isključivog boravka u svom domu. Tako je sedam Zadranki razasutih po svijetu, grupnim video razgovorima, mobitelima snimilo obradu pjesme "Nek te zagrli".

Sestre pjevačice Ivana Radovniković Marković i Antonia Radovniković, poznata glumica Tihana Lazović i njezina sestra Tajana Lazović te prijateljice Ivana Vučenović, Anja Lazić Akaratović i Glorija Zrilić Buterin, odlučile su zapjevati hit Tonyja Cetinskog te tako malo uljepšati sebi, ali i drugima ove teške dane u izolaciji.

Inspirirane nazivom ženske vokalne skupine En Vogue iz šale su se nazvale En Karantogue.

Trenutno se nalaze na relaciji Zadar-Zagreb-Beograd-Beč-Barcelona. Počelo je grupnim chatom, a završilo pjesmom. Kako su same naglasile, zajedno su zapjevale, bez probi i profesionalne opreme, njima neke od najdražih pjesama iz djetinjstva i vratile se mislima u neka ljepša vremena. Obradu pjesme "Nek te zagrli" komentirao je pohvalivši ih i sam Tony Cetinski kojemu su, kako je rekao, "uljepšale dan".

Ivana Radovniković ovih dana predstavlja i svoj novi singl imena "Pamtiš li".

Riječ je o pravoj pop pjesmi koja će vas zasigurno osvojiti svojom melodioznošću, ali i potaknuti na prisjećanje na neke slatke, prošle, životne trenutke. Naime pjesma govori o prvim ljubavima, sjećanjima na "dane nevinosti" kada smo dječjom naivnošću i cijelim srcem jednostavno se vezali uz ljude, mjesta i trenutke. Voljeli bez razmišljanja, sanjarili o dragim licima, veselili se slučajnim, izmijenjenim pogledima.

"Pamtiš li svoju prvu ljubav? Onu koja ti i danas izmami osmijeh na lice jer te podsjeća na verziju tebe koja još nije poznavala slomljeno srce, bezbrižnu i neponovljivu...", komentira autorica pjesme.

Ivana Radovniković se nedavno vratila u medijski prostor nakon pauze. Prisutna je na našoj glazbenoj sceni već dugi niz godina, a svoju glazbenu karijeru službeno je počela kada je imala samo 17 godina.

Čitajte i:

Supružnici Stjepan Marković i Ivana Radovniković u neobičnom intervjuu otkrivaju tajne iz bračnog života

Ivana Radovniković: 'Po cijele dane dezinficiram stan'

Tihana Lazović: Prije deset godina bila sam izgubljena i deset kilograma teža

Tihana Lazović ljubi brata Sergeja Trifunovića: Tko je beogradski glumac koji je osvojio našu glumicu

Tihana Lazović još nas muči sa Šri Lanke: 'Vratit će se rode, ali ti ne!'

Linker
19. travanj 2024 00:45