Le Bijou
Švicarski lanac nudi pakete

Karantena za bogataše: Noćenje od 2000 dolara za privatnu medicinsku sestru i testiranje na koronu

Karantenski apartmani postali su dijelom usluge luksuznog švicarskog lanca hotela Le Bijou. Uprava hotela na taj se potez odlučila zbog epidemije koronavirusa.

Lanac luksuznih švicarskih hotela Le Bijou ponudio je svojim gostima karantenske apartmane koji uključuju i zdravstvene usluge u sobi. Među njima krije se i testiranje na koronavirus. No, taj luksuz skupo se plaća pa je cijena noćenja od 800 - 2000 dolara za jednu noć. Gosti koji će imati luksuznu karantenu imat će i stalnu dostavu hrane u apartmanima, privatnog kuhara, privatnu teretanu, spa tretmane u sobi i ured.

Le Bijou
Le Bijou nudi ljudima uslugu luksuzne karantene

Gosti će imati privatnu aplikaciju te upravljač za vrata 24 sata, sve kako bi mogli naručiti hranu, kuhare, namirnice, masažu, taksi.

Uz testiranje na koronavirus, koje će koštati 500 dolara, gosti luksuznog apartmana moći će platiti i druge zdravstvene usluge za liječenje od posljedica zaraze virusom. Medicinske sestre oboljele će posjećivati dvaput dnevno za 1800 dolara, a ako će htjeti dežurnu medicinsku sestru uz sebe - morat će dati 4800 dolara dnevno.

Le Bijou
Gosti hotela moći će dobiti i vrhunsku medicinsku uslugu za vrijeme trajanja njihove karantene

Švicarski hoteli nude i besplatan boravak za zdravstvene radnike koji rade prekovremeno zbog pandemije koronavirusa, kao i one koji su se našli u teškoj situaciji.

Prilagođene su i digitalne usluge pa će svi gosti imati na raspolaganju virtualnog batlera Jamesa. Razlog tome je izbjegavanje bilo kakvog socijalnog kontakta sa zaposlenicima hotela, svaka soba poslovat će bez osoblja, čak i prilikom prijave boravka u sobu.

Le Bijou
Na usluzi im je medicinska sestra, a u ponudi i testiranje na koronavirus

Le Bijou je uveo karantensku uslugu nakon što je njegov izvršni direktor Alexander Hübner uočio da bukiranje pada, a sve više rezervacija uzimalo se na 14 ili više dana. Na pitanje zašto su gosti produžili boravak, mnogi su rekli da su posebno rezervirali apartman za karantenu.

Le Bijou
Na ovakav potez odlučili su se jer su gosti sami počeli bukirati apartmane na dva tjedna ili više.

Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
19. travanj 2024 15:30