Lana je sretna u privatnim i poslovnim vodama...
 Tomislav Krišto / Hanza Media
Donira u humanitarne svrhe

Lana Jurčević izbacila proizvod koji nam je svima prijeko potreban: Danima sam 'razbijala' glavu...

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević odlučila je u ovoj krizi djelovati preko svog brenda za njegu kože. Proizvodi, prodaje, a potom donira prihod onima kojima je najpotrebnije - bolnicama.

Lana Jurčević i njezin brend za njegu kože La PIEL odlučili su pomoći onima je to u ovom trenutku najpotrebnije. Svjesni trenutne situacije i pandemije koronavirusa, Lana i njezin tim odlučili su svoj trud, vrijeme i resurse posvetiti pronalaženju zaštitne opreme (rukavica, maski, dezinfekcijskih sredstava) za bolnice i zdravstvene organizacije, što je u ovom trenutku gotovo - nemoguća misija, ali i donirati novac od prodaje njihovih proizvoda.

Mukotrpno su radili, no novac nisu tek tako potrošili! Oni igraju na više polja, svojim strastima dali su šansu

Promo

Do sada je poslano 5000 pari rukavica prema bolnicama u Zagrebu (Rebro i Dubrava) te Splitu. 1500 zaštitnih maski je također na putu prema Hrvatskoj.

Prije tjedan dana, pokrenuli su akciju i odlučili donirati početnih 10.000 kn, iz svojih osobnih izvora, neovisno o prodaji na svom webshopu. Unatoč potresima i pandemiji, La Piel Team radio je od kuće posljednja dva tjedna ne bi li došli do sirovina i u ovom kratkom roku napravili proizvod koji nedostaje na svim policama: sprej za dezinfekciju ruku - hand sanitizer - od kojeg će također donirati sredstva. Do sada je poslano 5000 pari rukavica prema bolnicama u Zagrebu (Rebro i Dubrava) te Splitu. 1500 zaštitnih maski je također na putu prema Hrvatskoj koje će se rasporediti na nekoliko lokacija. Trenutno su u kontaktu s još nekoliko bolnica i u tijeku je proces dogovora oko donacija.

Promo
Proizvod kuće La Piel donosi potrebne sastojke za dezinfekciju, ali i njegu ruku

Upustili smo se u stresan pothvat.

"Nekad prije, mogla bih organizirati koncert ili gostovati na nekom humanitarnom koncertu i na taj način pjevati za ljude i pomoći. "Razbijala" sam glavu danima kako da napravim nešto i budem korisna i shvatila da najbrže i najlakše to mogu kroz La PIEL. Sve se poklopilo: Nije bilo ljekarne i dućana koji nismo obišli, a da smo na policama mogli pronaći neki dezinficijens za ruke, za svoje osobne potrebe. Tada su nam ljudi počeli slati poruke, molili nas da ga mi napravimo i iako znajući da bi to bio takav stresan pothvat, zbog nestašice sirovina, etanola i ambalaže u svijetu, a o cijenama u nabavi da ne govorim (jer je sad sve 5 - 10 puta skuplje), ipak smo se upustili u to", izjavila je popularna pjevačica.

Promo
Sastojci dezinfekcijskog sredstva između ostalog su i aloe vera te ulja čajevca i lavande

La PIEL hand sanitizer, osim alkohola (72%), sprej sadrži i Aloe veru, glicerin, ulje čajevca, eterično ulje lavande. S obzirom da je La PIEL brend koji brine o njezi kože, dodali su i navedene sastojke koji daju barem tu malu dozu zaštite i hranjivosti jer alkohol sam po sebi isušuje kožu. U namjeri da prikupe što veći iznos odlučili su da će od najprodavanijeg proizvoda, premium hand sanitizera, spreja za ruke, donirati sredstva.

Linker
13. siječanj 2022 18:59