Marijana Batinić / Privatne fotografije
Okreće drugu stranicu

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Popularna voditeljica odlučila je kako je vrijeme da ode s malih ekrana jer će se uskoro posvetiti novoj osobi u svojem životu. Simpatična trudnica za Gloria.hr ispričala je u čemu će uživati na porodiljnom.

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Marijana Batinić (39), oprostila se od gledatelja i kandidata showa Život na vagi šaljivom objavom na Instagramu, poručivši da okreće novu stranicu u životu.

"Što se mene tiče, to bi bilo to. Kandidate ostavljam u najboljim rukama, produkcijskom timu zahvaljujem na tetošenju, a mojoj beauty ekipi na strpljenju (nitko neće dobiti ječmenac ). Odo' ja na porodiljni", napisala je Marijana.

Inače, Marijana, koja sa suprugom Matejem Pašalićem već ima petogodišnju kćerkicu Enu, postat će majka drugi puta, a kćerkicu bi trebala roditi na jesen.

Za Gloria.hr otkrila je što planira u narednim danima i mjesecima:

"Ne planiram nikakvo putovanje, nego samo dobro se odmoriti. U sedmom sam mjesecu trudnoće, borovina i more su sve što mi pada na pamet", poručila je Marijana.

U intervjuu za magazin Gloria ispričala je kako je toliko sretna što će roditi drugu bebu da joj ni epidemija, ni izolacija, ni mučnine ne padaju teško. Ipak, njihova kćerkica Ema, priznaje, malo je ljubomorna što će u obitelj ući nova osoba.

"Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", rekla je voditeljica te dodala da bi Ena voljela da joj se sestra zove Roza, kao i sestra njezine najbolje prijateljice.

Čitajte i:

Marijana Batinić o trudnoći: 'Ništa mi ne pomaže protiv mučnine, ali to malo biće vrijedi svake muke'

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Neviđeni baby boom na domaćoj i stranoj sceni! Stiže niz slavnih prinova

'Imam najslađu proročicu': Marijana Batinić na šaljiv način otkrila spol druge bebe

Marijana Batinić konačno 'prodisala' nakon potresa: 'Skinuli su nam golemu stijenu sa srca'

Linker
19. travanj 2024 07:31