Marin Čilić Instagram
Mladi tata

Marin Čilić s osmjehom obavlja nove roditeljske zadatke: 'Nova vještina usavršena'

Maleni Baldo stigao je u obitelj našeg tenisača prije nešto više od mjesec dana, a ponosni tata ne prestaje se hvaliti njihovim dogodovštinama.

Da uživa u novoj životnoj ulozi naš proslavljeni tenisač Marin Čilić (31) ne može, niti želi sakriti. Najnovija crtica iz života mladog oca pokazala je da je Marin spretan ne samo s reketom, nego i s dječjim pelenama.

"Nova vještina usavršena", napisao je Marin uz dvije fotografije na svom Instagram profilu na kojima s osmjehom na licu sinu mijenja pelene.

Marin i njegova supruga Kristina Milković (29) zaljubili su se još 2008. godine na Srđu, gdje je ona radila kao hostesa, a na istom mjestu su se i vjenčali u travnju 2018. Roditelji su postali ove godine, 31. siječnja te su sinu nadjenuli pomalo neobično, ali lijepo ime Baldo, tipično za jug Hrvatske.

Budući sportaš?

Otkako se njihov tim povećao na troje, mladi tata, redovito objavljuje novitete i događanja u njihovom domu. Tako se pohvalio poklonom našeg nogometaša Ivana Rakitića.

"Šuška se da je Barcelona dobila novog igrača. Hvala Ivanu na najboljem poklonu", napisao je Marin dok je u naručju držao sina odjevenog u dres Barcelone.

Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 05:24