Ovogodišnji laureati su abecednim redom: BARBARA HODALJ, DONATELLA KNEŽEVIĆ, MAJA MAKOVEC, SNJEŽANA MARETIĆ i DIJANA ZJAKIĆ, dok nagrada za životno djelo odlazi u ruke ANKICE ILIĆ.
 Privatni album
Nagrada struke

Među ovogodišnjim dobitnicama nagrade za najbolju tajnicu je i naša Snježana Maretić

Hrvatska poslovna tajnica - HPT, nacionalna strukovna udruga, od 1996. godine proglašava pet najboljih hrvatskih tajnica/ka godine - godišnju nagradu EA - u kategorijama: mala, srednja i velika tvrtka, proračunska i neprofitna organizacija. Gloria se može pohvaliti kako je među ovogodišnjim laureatima i najjača karika naše redakcije!

Svečanost povodom dodjele nagrada ovogodišnjim dobitnicima strukovne nagrade Hrvatska poslovna tajnica - HPT, koja se dodjeljuje u pet kategorija, održana je ove subote u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade Zagreb u Zagrebu.

Ovogodišnji laureati su abecednim redom: BARBARA HODALJ, DONATELLA KNEŽEVIĆ, MAJA MAKOVEC, SNJEŽANA MARETIĆ i DIJANA ZJAKIĆ, dok nagrada za životno djelo odlazi u ruke ANKICE ILIĆ.

Barbara HODALJ završila je diplomski studij Poslovne ekonomije na Sveučilištu sjeveru Varaždinu. Radi u firmi Egorra d.o.o. iz Lepoglave.

Donatella KNEŽEVIĆ diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. U poduzeću Elektronički računi d.o.o. iz Zagreba vodi Ured direktora te Sektor operativnih poslova.

Maja MAKOVEC završila je Ekonomsku školu, zaposlena je u Županijskoj upravi za ceste Varaždinske županije.

Snježana MARETIĆ dio je tima redakcije magazina Gloria od prvog broja. Zaposlena je na radnom mjestu asistentice glavne urednice u redakciji Glorije od 1994. te je dio uspješnog tima koji unutar tvrtke Hanza Media d.o.o. izdaje magazine Gloria, Gloria IN, Gloria Glam, Gloria Dom. Uz navedene poslove uspješno obavlja i poslove tajnice foto i video agencije Cropix.

Dijana ZJAKIĆ završila je Ekonomsko-turističku školu u Karlovcu, smjer Upravni referent, a radi kao tajnica direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u Zagrebu. Istovremeno obavlja i poslove tajnice zamjenice direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti.

Dobitnica nagrade za životno djelo - Ankica Ilić, dobitnica je nagrade EA za 2006.godinu, a više od 37 godina radnog staža obavlja poslove tajnice. Trenutno je tajnica predsjednika uprave Pružne građevine d.o.o.

Zbog raznolikosti posla na radnom mjestu poslovna tajnica nagrada EA za najbolje hrvatske tajnice dodjeljuje se u pet kategorija.

"Sve kategorije su jednako vrijedne, a dobitnica/k može biti jedna osoba samo jednom u životu. Dodjeljuje se i nagrada za životno djelo osobama koje 30 i više godina obavljaju posao tajnice/ka, što zaslužuje duboki naklon kad se uzme u obzir zahtjevnost ovog radnog mjesta", poručuju iz ove strukovne udruge.

HPT je neprofitna strukovna udruga, a projekt dodjele godišnje nagrade EA najboljim hrvatskim tajnicama ostvarujemo svih ovih godina isključivo uz pomoć donacija/sponzorstva. Ovo je prvi i izvorni takav projekt u Hrvatskoj, čija je autorica mr. sc. Branka Maurovic, v. pred. HPT je osnovana i djeluje u cilju promicanja razvitka i unapređenja suvremenih potreba menadžmenta uredskog poslovanja; utvrđivanja strukovnih standarda; učlanjivanja i povezivanja s drugim odgovarajućim organizacijama i institucijama; zaštitu članstva; poticanje stručnih, društvenih i humanitarnih aktivnosti članstva.

Linker
30. ožujak 2024 16:53