Monika Kravić
 Zvonimir Ferina
Sretno zaljubljena

Monika Kravić pronašla novu ljubav: Nakon rastave od Mamića, ljubi poznatog odvjetnika

Nakon što se 2016. rastala od sina Zdravka Mamića, Monika Kravić je ponovno pronašla ljubav i to u uglednom odvjetniku Franu Olujiću.

Naime, još prošle se godine šuškalo se da je nekada omiljena TV voditeljica Monika Kravić (37) u vezi sa sinom odvjetnika Željka Olujića, Franom, a prema nekim izvorima, par je prije dva tjedna viđen na romantičnoj večeri u jednom zagrebačkom restoranu.

Zagreb, 171017.
Policija drugi dan pretrazuje Kulmerove dvore.
Na fotografiji: Fran Olujic - odvjetnik Ante Todorica.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
Fran Olujić

Moniku smo prije imali prilike često gledati na televiziji u voditeljskoj ulozi, no otkako se 2003. udala za Marija Mamića, povukla se iz javnog života. U braku s njim dobila je dvoje sinova, Josipa i Jakova.

Zagreb, 220811.
Zagrebacka zracna luka Pleso.
Odlazak Dinamovih igraca u Svedsku na uzvratnu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka sa domacinom  Malmom FF.
Na fotografiji: Sin Zdravka Mamica Mario sa suprugom Monikom.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX
Monika Kravić i Marijo Mamić

Iako to nikada nije potvrdila, saznalo se da se 2017. rastala od Mamića, a krenule su glasine i da je njihovoj ljubavi došao kraj zbog treće osobe - Tije Jurčić koja je sadašnja Mamićeva supruga.

Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic

Njezina rastava od Marija Mamića nije baš prošla glatko jer Monika mora prema nepravomoćnoj presudi vratiti Zdravku Mamiću oko 1.5 milijuna kuna i to s pripadajućim kamatama od 2016.

Taj iznos je, kako je rekao Zdravko Mamić, njegova bivša snaha posudila od njegovog brata kako bi s Marijem kupila kuću u Ravnoj Gori. Monika nikada nije komentirala ni razvod ni parnični postupak, a navodno su bivši supružnici vodili spor oko njihovo dvoje djece.

Linker
14. travanj 2024 02:18