GC Images
Rodila ga surogat majka

Najljepši poklon za Valentinovo: Robbie Williams dobio četvrto dijete

Surogat majka Robbieju Williamsu i njegovoj supruzi Aydi Field rodila je sina u strogoj tajnosti. Iako nikada nisu potvrdili da očekuju prinovu, ona je bila na putu, a sretnom viješću pohvalili su se, gdje drugdje, nego na Instagramu.

Obitelj Robbieja Williamsa proširila se za još jednog člana. Glazbenik i njegova supruga Ayda Field dobili su četvrto dijete, a sretnu vijest otkrili su upravo danas, na Valentinovo, preko Instagrama.

"Uočite razliku... Na Dan zaljubljenih slavimo ljubav na najnevjerojatniji način... Beau Benedikt Enthoven Williams", napisala je Field ispod simpatične fotografije sa stopalima njihovo četvero djece. Kako su dodali, malenoga je, kao i njihovu jednoipolgodišnju kćerkicu Coco, rodila surogat majka.

"Toliko smo blagoslovljeni što imamo svojeg sina u naručju i sada smo službeno potpuni kao obitelj", napisala je ponosna majka.

JLP

Ayda i Robbie u braku su od 2010. godine te još imaju sedmogodišnju kći Theodoru 'Teddy' Rose i petogodišnjeg sina Charltona Valentinea. Supružnici ni ovoga puta nisu podijelili s javnosti da očekuju prinovu, ali kada su ih u jednom showu prošle godine pitali razmišljaju li proširiti obitelj, nisu ni strogo odbacili tu mogućnost.

"Željeli bismo. Nikada ne možete znati što će se dogoditi. Hoće li uspjeti ili ne... Ali definitivno želim još jedno", rekla je tada Field, a nakon rođenja Coco, priznala je zašto su sve skrivali.

"Bio je to dug i težak put doći do ovdje, zato smo šutjeli za javnost. Obitelj dolazi u svim oblicima, a ovu malu damica, koja je biološki naša, nosila je nevjerojatna surogat majka kojoj ćemo zauvijek biti zahvalni. Sretni smo do neba što imamo ovu prekrasnu djevojčicu u našim životima i blagoslovljeni što živimo u vrijeme kad je to moguće ostvariti", pojasnila je Field.

Linker
18. travanj 2024 09:57