NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Smirio strasti

Najpoznatiji holivudski preljubnik čeka šesto dijete: Nova supruga već ima poveći trbuščić

Iako iza sebe ima burnu prošlost pa i preljub koji je javno priznao, glumac Jude Law očito je našao 'onu pravu' u psihologinji Phillipi Coan. Nedavno je otkrio da s njom želi djecu, a sudeći prema fotkama paparazza, želja mu se ostvarila.

Britanski glumac Jude Law, koji već ima petero djece iz bivših brakova i veza, ranije ove godine rekao je kako priželjkuje i šesto. Želja mu se očito ostvarila jer su njega i njegovu novu suprugu, psihologinju Phillipu Coan uhvatili paparazzi, a na Coan se već nazirao trudnički trbuščić.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - *MUST CALL FOR PRICING* 

*PICS TAKEN 23/04/20*

English actor Jude Law reported to be expecting his first baby with wife Phillipa Coan (baby number 6 for him!)

BACKGRID UK 20 MAY 2020, Image: 514906236, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Phillipa Coan već ima poveći trudnički trbuh.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* London, UNITED KINGDOM  - *MUST CALL FOR PRICING* 

*PICS TAKEN 23/04/20*

English actor Jude Law reported to be expecting his first baby with wife Phillipa Coan (baby number 6 for him!)

BACKGRID UK 20 MAY 2020, Image: 514906277, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no, Credit line: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Phillipi Coan ovo je prvo, a Jude Lawu šesto dijete.

U intervjuu za Daily Telegraph otkrio je kako je jako zaljubljen i želi još djece: "Naravno, apsolutno! Sretan sam što sam s nekim s kim uživam i zabavljam se kao nikad dosad. Naša veza je stabilna i zdrava, divno funkcioniramo kao obitelj. Tu su moja djeca, koja su već mladi odrasli ljudi, a potom su tu i moji mlađi, s njima je prava radost i veselje. Presretan sam što sam s osobom u koju sam ludo zaljubljen. Ideja o tome da imam još djece mi je izvrsna", rekao je glumac.

July 12, 2019 - London, London, United Kingdom - Image licensed to i-Images Picture Agency. 12/07/2019. London, United Kingdom. Jude Law and wife Phillipa Coan in the Royal Box  on day eleven of the Wimbledon Tennis Championships in London., Image: 457963527, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
Jude Law i Phillipa Coan

Jude Law ima troje djece s bivšom suprugom Sadie Frost, a dobio je još i djevojčicu sa Samanthom Burke te curicu s Catherine Harding.

Coan, koju je oženio sredinom prošle godine, nije iz holivudskog svijeta pa je mnogima bilo čudno kako je mogla "obuzdati" poznatog zavodnika koji iza sebe ima čak i preljub koji je javno priznao.

Naime, dok je bio u vezi s glumicom Siennom Miller, prevario ju je s dadiljom njihove djece te se potom javno ispričao za ono što je učinio. Sienna mu je dala još jednu priliku 2009., tri godine nakon prekida, ali ponovno su otišli svatko svojim putem 2011. godine.

Ipak, Law je naučio na svojim greškama i sada uživa sa svojom suprugom, čiji će se odnos, barem se nadamo, još više učvrstiti kada dođe prinova.

Čitajte i:

Skandale ostavio iza sebe: Jude Law želi šesto dijete, smirio se uz anonimnu psihologinju i zaboravio burnu prošlost

Jude Law pravi je britanski dandy: Klasične komade nosi šarmantno i nehajno

Ne smetaju im pogledi: Sienna Miller i mlađi dečko izmjenjuju poljupce u gradskoj vrevi

Linker
17. travanj 2024 05:19