Instagram/Sandro Majstorović
Objavili na društvenim mrežama

Ne bira žrtve: Od opakog virusa obolio domaći glazbenik, ali i jedan gradonačelnik s juga

Splitski glazbenik podijelio je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako boluje od koronavirusa, a isto je nakon njega napravio i prvi čovjek jednog dalmatinskog gradića.

Sandro Majstorović (35), u splitskim krugovima poznat kao glazbenik, a široj javnosti, od prije desetak godina, kao mlađahni prijatelj tada vrlo popularne HTV-ove voditeljice Tončice Čeljuske, obolio je od koronavirusa. Objavio je to na svom Instagram profilu.

U Storyjima na toj društvenoj mreži napisao je: "Da svi znaju - pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus... Ostanite kući, kreteni, ovo je serijski ubojica!!!" dio je njegove poruke.

InstagramStory/Sandro Majstorović

Nakon ove objave, prijateljima se javio porukom podrške.

"Ja vam stvarno nemam snage, jako sam izmoren, ne mogu vam odgovarati, nemojte se ljutiti. Teško je, ovo je jako teško, nikad teže nije bilo, neću biti ista osoba. Imamo jako velik zadatak".

Savjetujte se sa stručnjacima ukoliko se nalazite u samoizolaciji ili karanteni!


Riječi podrške sa svih strana

Majstorović je potom i javno zahvalio svima koji su mu posljednjih dana pomogli. Među njima su bivši član Colonije Tomislav Jelić Kameny, Vanja Horvat i Mladen Veber, ali i Vanjin bivši suprug Zoran Mamić.

"Moj brat, moj čuvar. Donio mi je troslojne maske da slučajno nekog ne zarazim. Do neba mu hvala." objavio je uz, nadamo se, staru fotografiju na kojoj su on i Zoran svega par centimetara licima udaljeni jedno od drugog.

InstagramStory/Iva Radić

Između ostalih, podršku u ozdravljenju pružila mu je i bivša Kraljica Hrvatske Iva Radić koja je na svom Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju napisala: "Ovaj divan čovjek je naš prijatelj i bezbroj nas je puta uveseljavao, činio neopisivo sretnima, pjevao svakom njegove najdraže pjesme... Razbolio se od korone i vidim da je odlučio da u finalu on pobijedi, jedino što mu želim je da ga vidimo što prije i da znamo da je sve gotovo, da je zdrav i da ovako loše po tko zna koji put s njim zapjevam."


Sve su opovrgnuli

Podsjetimo, splitskog se glazbenika još tamo 2010. godine povezivali s novinarkom Tončicom Čeljuskom. Iako su oboje opovrgavali navode da su uvezi, nisu krili da su prijatelji.

Prije nego što se upustio u glazbene vode, Majstorović je radio kao nogometni sudac i turistički vodič, te je jednom prilikom priznao da kao pravi Dalmatinac voli "pivat", voli more, lijepe cure i putovanja, te da je gitaru naučio svirati prvenstveno zbog cura.

"Medijima je bilo očito u interesu pričati o tome da je neki momak u vezi s nekom gospođom. Mi se znamo privatno, obiteljski smo prijatelji", stao je tada na kraj glasinama Sandro.

Ultimativni vodič: Koronavirus preživljava dugo i svugdje, evo kako se zaštititi u svom domu!


Ni njega nije zaobišlo

Svoje je sugrađane o potvrđenom nalazu na korona virus obavijestio i gradonačelnik Solina te član Stožera civilne zaštite - Dalibor Ninčević.

"Drage moje sugrađanke, dragi moji sugrađani!

Dužnost mi je obavijestiti vas i javnost da sam POZITIVAN NA KORONAVIRUS.

Nisam putovao nigdje vani, pridržavao sam se svih mjera zaštite (nosio masku i rukavice) redovito prao i dezinficirao ruke, ali odgovoran posao gradonačelnika i člana Stožera civilne zaštite, kontakti i provođenje mjera Nacionalnog stožera doveli su me negdje u kontakt s virusom.

Lagane simptome u obliku glavobolje i temperature od 37.4 osjetio sam u četvrtak popodne te sam se odmah stavio u samoizolaciju.

U petak nisam išao na posao, kontaktirao sam epidemiologa koji mi je sugerirao, s obzirom na posao koji obavljam i brojne kontakte, da napravim test na koronavirus.

Danas u popodnevnim satima sam obaviješten da mi je test POZITIVAN i naravno da sam odmah u razgovoru sa epidemiologom dao sve kontakte (u obitelji, na radnom mjestu), a i osobno sam kontaktirao te osobe radi eventualne samoizolacije tih ljudi.

Gradska uprava i Stožer civilne zaštite će funkcionirati i dalje, dovoljnim kapacitetima provodeći sve odluke, upute i mjere.

Ja se osjećam dobro, imam blage simptome kao kod prehlade i blaže gripe, te ću od kuće koordinirati radom Gradske uprave i zajedno s kolegama sudjelovati u provođenju odluka iz nadležnosti Stožera civilne zajednice grada Solina.

Ovo je samo dokaz da nitko od nas nije imun na ovaj virus.

Zato dragi moji, drage moje, čuvajte sebe i svoju obitelj, pridržavajte se striktno svih mjera i uputa Stožera i stručnih zdravstvenih službi.
Ako nije baš nužna potreba OSTANITE DOMA!

Uvjeravam vas, iz ovoga ćemo kao pojedinci i kao zajednica izaći još jači.

Vaš gradonačelnik!" stoji u njegovoj Facebook objavi.


ČITAJTE I:

Linker
24. travanj 2024 14:01