Press
Savršena transformacija

Neda oduševljena reakcijom dive na svoju izvedbu: 'Jedva sam čekala nastup upravo zbog Tereze'

Prije nego je stupila na pozornicu prerušena u nju, Parmać je rekla da se nada kako će je Kesovija gledati, ta joj se želja i ostvarila, a što joj znače pohvale rekla je za Gloria.hr.

U prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" pjevačica Neda Parmać Klačar transformirala se u našu glazbenu divu Terezu Kesoviju i otpjevala njezinu pjesmu "Moja posljednja i prva ljubavi". Svojom izvedbom oduševila je i gledatelje i žiri, toliko da se mnogi čak ne slažu s time da je za pobjednika prve epizode proglašen Fabijan Pavao Medvešek, koji je imitirao Freddieja Mercuryja. Mnogobrojnim pohvalama pridružila se i sama Tereza, koja je objavom na Instagramu podržala svoju mladu kolegicu.

Podrška u nastavku showa

"Bravo Neda Parmać! Zadatak nije bio lagan, ali si ga vrhunski odradila s puno truda, emocije i ljubavi. Kako sam ti rekla:

'na trenutke sam pomislila da gledam sebe na sceni'

Dalje ne trebam ništa više govoriti o tvom sinoćnjem nastupu u "Tvoje lice zvuči poznato". Šaljem ljubav i podršku u nastavku showa", napisala je u objavi na Instagramu Tereza Kesovija.

"Jedva sam čekala ovaj nastup - najviše upravo zbog Tereze".

"Tereza je dala podršku Gelato sisters i prije godinu dana na Dori i nije mi bilo svejedno jer se ovdje radi o njenoj pjesmi i njezinoj izvedbi tako da sam jedva čekala njenu reakciju. Kad sam čula da je jako zadovoljna pao mi je veliki kamen sa srca. To je za mene definitivno velika pobjeda", rekla je Neda Parmać Klačar za Gloria.hr.

Pjevačica je prije nastupa rekla kako bi voljela da ju Kesovija gleda jer će dati sve da bude jako dobra, a ta joj se želja i ostvarila. Nedu je javna pohvala i potvrda toliko dirnula, da je Terezine izjave prenijela na svom Facebooku.

Moralna pobjednica

"Neda je bila fantastična. Izvela je odlično moju pjesmu, a još je dala taj svoj neki touch, dodir. Ona je moralna pobjednica prve epizode. Neda ima divan potencijal, vrijedna je i dobra cura s pozitivnom energijom. Baš ju volim", komentirala je Tereza Kesovija Nedinu interpretaciju svoje pjesme za Dnevnik.hr.

“Ljudi dragi, ovo što ste mi večeras priuštili je ono što je dosta bitno! Hvala vam! Ne stižem odgovarati na poruke niti pročitati sve komentare. Hvala Terezi Kesoviji na ovoj predivnoj pjesmi i interpretaciji zahvaljujući kojoj večeras slavim“, napisala je Neda u svojoj objavi.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 01:31