Joe Exotic trenutno služi zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama.
 Netflix / Everett / Profimedia
Ovo će biti zanimljivo

Nicolas Cage vraća se na male ekrane: 'Ogrebao' se za ulogu kontroverznog vlasnika zoološkog vrta

Jedan od najgledanijih dokumentaraca na Netflixu zasigurno je onaj o kaotičnom Joeu Exoticu koji je tijekom života postao opsjednut velikim mačkama i zbog nasilja prema njima završio u zatvoru. Njega će u novom TV serijalu utjeloviti Nicolas Cage.

Američki glumac Nicolas Cage (56), koji je dobio Oscara za najbolju glavnu ulogu u filmu "Napuštajući Las Vegas", utjelovit će Joea Exotica - kontroverznog vlasnika zoološkog vrta. Njega smo upoznali u Netflixovom dokumentarnom serijalu 'Tiger King' koji je, čim je došao na popularnu platformu, postao jedan od najgledanijih dokumentaraca u povijesti Netflixa.

Cast member Nicolas Cage attends the premiere of the sci-fi horror motion picture
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
Nicolas Cage također voli egzotične životinje, pogotovo zmije i hobotnice.

Iako je sam Joe izrazio želju da ga glumi Brad Pitt ili David Spade, producenti su ulogu ipak dali Cageu.Međutim, priča se neće bazirati na Netflixovom dokumentarcu, već na mjesečnim člancima Leifa Reigstadsa koji je godinama pisao o Exoticu, a produkcijske kuće Imagine Television Studios i CBS Television Studios u lipnju 2019. su otkupile prava na njegove tekstove.

Za one koji ne znaju, Joe je tijekom života postao opsjednut velikim mačkama, a tijekom vremena postao je okrutan prema njima, zbog čega je dospio u zatvor.

Pravim imenom Joseph Maldonado-Passage trenutno služi 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama te zbog organiziranja ubojstva svoje suparnice Carole Baskin.

TIGER KING, Joe Exotic, (Season 1, aired March 20, 2020)., Image: 509516016, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit ©Netflix/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Netflix / Everett / Profimedia
Netflix / Everett / Profimedia
Joe Exotic trenutno služi zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama.

Ono što je zanimljivo u cijeloj priči, Cage je proteklih godina kupovao egzotične životinje poput dvije kraljevske kobre i hobotnicu. Iako ne posjeduje lavove i tigrove, ovaj američki glumac inspiraciju za glumu nalazi upravo u životinjama, kao što je rekao u jednom intervjuu, pa ne sumnjamo da će na male ekrane uspjeti prenijeti kaotičnu i pomalo zastrašujuću energiju Joea Exotica.

Čitajte i:

Nicolas Cage traži poništenje braka nakon samo četiri dana!

Voli mlađahne: Djevojka Nicolasa Cagea izgleda mu poput kćeri

'Dadilja' se vraća: S kolegama iz serije priprema posebnu 'karantena' epizodu

Premijere filmskih hitova stavljaju se na čekanje: Osam sjajnih naslova gledat ćemo tek dogodine

Linker
20. travanj 2024 00:42