Getty Images
DIVLJA SIMFONIJA

Od autora 'Da Vincijeva koda' stiže slikovnica za djecu za koju je sam skladao i glazbu

Autor svjetskog bestselera 'Da Vincijev kod' objavljuje svoju prvu slikovnicu – duhovitu, nevjerojatno zabavnu knjigu koja uključuje glazbu koju je skladao sam autor.

Autor svjetskog bestselera 'Da Vincijev kod' objavljuje svoju prvu slikovnicu – duhovitu, nevjerojatno zabavnu knjigu koja uključuje glazbu koju je skladao sam autor.

Dan Brown, autor velikih svjetskih bestselera, može se pohvaliti još jednim naslovom kojemu mnogi već predviđaju veliki uspjeh. Ovoga puta riječ je o zanimljivoj, zabavnoj i jedinstvenoj knjizi punoju glazbe i zagonetki koja će pružiti jedinstveni multimedijalni doživljaj čitateljima svih uzrasta, ali prije svega namijenjena djeci. Riječ je o slikovnici pod nazivom "Divlja simfonija" iz pera autora svjetskog bestselera "Da Vincijev kod".

Knjiga sadrži i kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor!

Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove.

Glazbu za slikovnicu izvodi Zagrebački festivalski orkestar (Zagreb Festival Orchestra) iz Hrvatske, a snima i producira američka diskografska i producentska tvrtka PARMA Recordings.

U Divljoj simfoniji Dan Brown kombinira glazbu i pisanu riječ za novi naraštaj mladih, koristeći se najmodernijom tehnologijom.

"Obožavam pripovijedanje i u svojim romanima uvijek nastojim ispreplesti raznolike teme", objašnjava Brown.

"Bio sam uzbuđen što sam s Divljom simfonijom mogao nastaviti nadograđivati tu ideju i osmisliti uistinu slojevito iskustvo, koristeći se istodobno trima različitim izričajima: likovnom umjetnošću, glazbom i riječima."

Ovu zanimljivu slikovnicu možete pronaći do 1. rujna u pretprodaji na www.vbz.hr po cijeni od sto kuna.

ČITAJTE I:

Počinje drugi dio XI. Ljetnih noći Teatra EXIT u Muzeju za umjetnost i obrt

Izložba vrijedna pažnje: Prostor rascjepa predstavlja se kao prostor slobode

Samo 100 primjeraka: Svjetlo dana uskoro će ugledati album domaćeg umjetnika tiskan isključivo na vinilu

Linker
26. travanj 2024 00:26