Dario Njavro / HRT
Mjere predostrožnosti

Otkazan koncert zvijezda The Voice Hrvatska zbog koronavirusa

Obavijest o otkazivanju prenijeli su organizatori na službenom Facebook i Instagram profilu glazbenog showa, a novi datum koncerta još nije poznat.

Koncert zvijezda glazbenog talent showa The Voice Hrvatska i njihovih mentora, koji se trebao održati 10. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture, otkazan je zbog novih mjera zaštite protiv koronavirusa.

"Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite, otkazuje se koncert u Tvornici kulture 10. ožujka 2020. Hvala svima na prijavama i velikom interesu. O novom datumu održavanja, obavijestit ćemo vas na vrijeme", stoji na Facebooku i Instagramu The Voice Hrvatska.

Zagreb, 220220.
Prisavlje.
U televizijskom studiju Anton Marti odrzava se finale The voice Hrvatska.
Na fotografiji: Davor Gobac i Vinko Cemeras.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
Pobjednik treće sezone The Vocie Hrvatska Vinko Ćemeraš sa svojim mentorom Davorom Gopcem.

Jedna od mjera zaštite je izbjegavanje javnih skupova na kojima bi trebalo sudjelovati više od tisuću ljudi, a razmatra se i o zabrani skupova.

"Više zemalja Europe uvelo je ovu mjeru. Mi smo razmatrali je li potrebno takvu mjeru uvoditi jer imamo povoljnu situaciju. Smatramo da je sad pravi trenutak da je uvedemo kako se bolest ne bi širila. Na velikim skupovima nemoguće je kontrolirati je li netko asimptomatski kliconoša, a ako nam se na velikom skupu dogodi širenje, trebat će nam znatni kapaciteti da takve potencijalne pacijente obradimo", rekao je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

Na koncertu su trebali nastupati finalisti The Voice Hrvatska - Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i pobjednik Vinko Ćemeraš sa svojim mentorima - Massimom, Ivanom Dečakom, Vannom i Davorom Gopcem.

Čitajte i:

Pobjednik The Voicea Hrvatska nastavlja punom parom: Izbacio prvi singl i spot u čast kralja funka

Pobjednik Voicea minutu nakon proglašenja: 'Nisam htio pobijediti!'

Finalisti Voicea uvjereni su da će se i za deset godina baviti glazbom, samo jedna kandidatkinja prije svega ipak želi obitelj

Linker
20. travanj 2024 00:42