Placido Domingo na humanitarnoj zabavi za udrugu oboljelih od Alzheimerove bolesti
 Getty /
Bio je u samoizolaciju

Placido Domingo hospitaliziran zbog koronavirusa, leži u Acapulcu i prima terapiju

Španjolski tenor Placido Domingo hospitaliziran je zbog koronavirusa nakon što je desetak dana proveo u samoizolaciji. Prima terapiju i dobro reagira na nju, potvrdio je njegov glasnogovornik.

Glasoviti španjolski tenor Placido Domingo hospitaliziran je zbog koronavirusa. Posljednje je dane proveo u samoizolaciji zbog pozitivnog testa, a sada je zbog zaraze završio u bolnici u Acapulcu. Njegov glasnogovornik potvrdio je za CNN da se Domingo osjeća dobro i da reagira pozitivno na terapiju koju prima. 79-godišnjak je dosad bio u samoizolaciji s obitelji, izvijestio je javnost o tome 22. ožujka rekavši da ima temperaturu i kašalj, jednako kao i članovi njegove obitelji.

Borba za normalan život može se voditi samo ujedinjenim snagama.

Upozorio je tada javnost da se drže svih provođenja higijenskih i drugih mjera u borbi s koronavirusom. "Samo se zajedno možemo boriti s virusom i zaustaviti svjetsku krizu kako bismo se uskoro vratili normalnom životu", napisao je u svom obraćanju javnosti tada Domingo.

MADRID, SPAIN - JUNE 23:  Placido Domingo attends 'A Mi Espana' presentation at Teatro Real on June 23, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Juan Naharro Gimenez/Getty Images)
Getty Images
Placido Domingo na prezentaciji projekta "Moja Španjolska" u lipnju 2014. u Madridu

Brojne su javne osobe posljednjih tjedana objavile da su pozitivne na koronavirus. Među njima i britanski premijer Boris Johnson, princ Charles, glumac Idris Elba, Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson.


ČITAJTE I:


Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
11. travanj 2024 10:33